Kan ik kleding inleveren bij H&M?

Kan ik kleding inleveren bij H&M?

H&M. Breng je oude kleding en huishoudtextiel, in elke staat en van elk merk, naar de H&M en zij zorgen dat het een tweede leven krijgt. Daarbij krijg jij 15% korting op je volgende aankoop. Niets is te kapot of te versleten om een nieuwe kans te krijgen.

Wat verkoopt Stradivarius?

Een leuke geprinte trui, een perfect zittende jeans en een elegante mantel, het zijn maar enkele van de vele absolute klassiekers in de collecties van Stradivarius. De creaties zijn bovendien fun en trendy en zorgen ervoor dat je steeds met een glimlach de deur uitgaat.

Waar kan ik oude kleding inleveren voor geld?

Oude kleding, schoenen en tassen kun je nu een tweede leven geven via Cash4YourFashion. Consumenten kunnen hun spullen in een doos of vuilniszak stoppen en naar de inzameldepots van Cash4YourFashion brengen. Voor elke kilo krijg je 0,65 euro.

Is retourneren bij H&M gratis?

Je kunt artikelen altijd binnen 30 dagen retourneren, in een H&M winkel in Nederland. Retourneren in de winkel is gratis.

Wat betekent Divided kleding?

– Divided: Kleren voor de jongeren, ook al omdat de maatjes hier kleiner zijn. Denk aan felle kleuren en opvallende prints. Goedkoper, maar ook slechter van kwaliteit. Herkenbaar aan het zwarte prijskaartje met daarop Divided.

Hoeveel medewerkers heeft H&M?

Hennes & Mauritz (H&M) is een Zweedse modeketen met in 2019 bijna 5100 filialen in 74 verschillende landen en circa 126.000 medewerkers.

Hoeveel verdien je bij H&M 16 jaar?

Je gaat aan het werk in een gezellig team in H&M. Je krijgt het volgende salaris vanuit de cao Inretail: 16 jaar: €3,31, 17 jaar: € 3,79, 18 jaar: € 4,56, 19 jaar: € 5,28, 20 jaar: € 6,71, 21 jaar: € 8,15, 22 jaar en ouder: € 9,59.

Wat is een Stradivarius waard?

Waarde. De hoogste prijs ooit betaald voor een viool van Stradivari was 11 miljoen euro in 2011 op een online veiling. De viool werd in 1721 gebouwd en staat bekend als de Lady Blunt. Blunt, de kleindochter van Lord Byron, had het instrument 30 jaar in haar bezit.