Hoeveel moet je bijbetalen als je koffer te zwaar is?

Hoeveel moet je bijbetalen als je koffer te zwaar is?

Als u in Economy reist in Europa en uw bagage meer dan 23 kg weegt (maximaal 32 kg), dan betaalt u online een toeslag van € 15 en € 35 op de luchthaven. Een tweede koffer komt op € 40 op voorhand en € 75 op de dag van vertrek (€ 55 of 110 als die zwaarder is dan 23 kg).

Hoeveel gewicht mag er maximaal in een koffer?

Wettelijk is bepaald dat een koffer niet zwaarder mag wegen dan 32 kg, dit ter voorkoming van rugklachten van het personeel die deze koffers moeten tillen. Het maximale gewicht dat je koffer mag wegen, is te vinden in de binnenzijde van je ticket. Wil je meer gewicht meenemen, dan zal je moeten bijbetalen.

Hoeveel moet je bijbetalen als je koffer te zwaar is Transavia?

Zolang je niet (online) bent ingecheckt, kun je via Mijn Transavia voordelig je ruimbagage boeken. Heb je uiteindelijk toch méér ruimbagage bij je dan het vooraf geboekte gewicht? Dan kun je op de luchthaven extra ruimbagage bijkopen voor € 15 per 5 kg.

Hoeveel kost overbagage bij KLM?

Kosten voor overbagage Als u toch iets meer heeft ingepakt dan verwacht en het blijkt dat uw bagage zwaarder of groter is dan toegestaan, rekenen wij een bedrag voor overbagage: tussen EUR 70 en EUR 200 voor vluchten binnen Europa; tussen EUR 75 en EUR 300 voor intercontinentale vluchten.

Hoeveel kost bagage bijboeken?

Koffer te zwaar? Bijbetalen!

Airline Koffer (15 kg.) online Kosten bij overgewicht
Ryanair €25,- tot €35,- €10,- per kilo
Transavia €9,- tot €28,- €15,- per 5 kilo
TUIfly €15,- €5 per 5 kilo + €10
Vueling €13,- tot €29,- €12,- per kilo

Hoeveel kilo mag je koffer te zwaar zijn?

Hoeveel kost extra handbagage KLM?

De accessoire mag maximaal een afmeting hebben van 40 x 30 x 15 cm. Indien je vliegt met KLM Business Class mag je 2 stuks handbagage meenemen en mag het totaalgewicht 18 kg bedragen….KLM tarieven bijboeken.

Bestemming (vanaf Amsterdam) Londen
Extra koffer 23kg – Luchthaven € 40,-
Extra koffer 23kg – Online* € 25,-

Wat als mijn handbagage te zwaar is?

Als de handbagage te zwaar is, mag die worden toegevoegd aan de ingecheckte ruimbagage. Die luchtruimbagage tot 23 kilo zit in de prijs van het ticket, en is maximaal 90 x 75 x 43 centimeter.

Hoe zwaar mag handbagage zijn Transavia?

Je handbagage en accessoire mogen bij elkaar max 10 kg. wegen en de maten zijn inclusief wielen en handgrepen. Wil je meer meenemen? Boek dan ruimbagage bij.