Hoeveel Miles krijg ik voor een vlucht?

Hoeveel Miles krijg ik voor een vlucht?

Het aantal miles dat je verdient is afhankelijk van je ticketprijs; per euro verdien je ongeveer 4 miles (ticketprijs excl. belastingen en toeslagen). Bij KLM wordt tegenwoordig het aantal Flying Blue miles dat je verdient met een vlucht al in het boekingsproces getoond.

Hoe krijg je airmiles met vliegen?

Bij Flying Blue spaar je airmiles door vluchten te maken. Hoe meer vluchten des te meer airmiles. Ook kan je airmiles verdienen door te boeken bij bepaalde hotels en/of voor het huren van een auto. Zelfs zijn er verschillende webwinkels die meedoen aan het Flying Blue Program zoals bol.com en Wehkamp.

Hoeveel Flying Blue Miles voor een vlucht?

Je kan voor 6.000 flying blue miles vliegen naar London, Parijs of Berlijn vanaf Schiphol. Zoek je het iets verder van huis en wil bijvoorbeeld naar New York dan kost het minimaal 22.000 miles voor een enkeltje. Ook heeft KLM promo rewards hierbij zijn bepaalde bestemmingen in de aanbieding met tot wel 50% korting.

Hoe werken airmiles KLM?

U verdient Miles voor elke euro die u uitgeeft aan KLM- en Air France-vluchten (inclusief de toeslag die door de vervoerder wordt opgelegd, maar exclusief andere belastingen en toeslagen) en wanneer u extra opties koopt, zoals extra bagage, stoelen, en à la carte-maaltijden.

Welke maatschappijen vallen onder Flying Blue?

Air France.

 • Transavia.
 • Aircalin.
 • Kenya Airways.
 • Tarom.
 • Hoeveel airmiles voor business class?

  Een enkele reis van Europa naar Noord-Amerika kost bijvoorbeeld 25.000 miles in economy class en 62.500 miles in business class. Dat aantal komt redelijk overeen met andere frequent flyer programma’s. Naar de zone Miden-Oosten vlieg je voor 50.000 miles in business class. De award chart van Flying Blue.

  Hoeveel KLM Miles nodig?

  Bent u Explorer, Silver of Gold? Dan betaalt u voor een stoeloptie het minimum van 2.000 Miles. Om direct bij het boeken van uw ticket een zitplaats te reserveren, gaat u naar “Mijn Reis” op de KLM website, of naar “Your Reservations” op de Air France website.

  Hoeveel Miles kost een koffer KLM?

  Kosten voor overbagage tussen EUR 70 en EUR 200 voor vluchten binnen Europa; tussen EUR 75 en EUR 300 voor intercontinentale vluchten.