Hoeveel kosten rolluiken op zonne-energie?

Hoeveel kosten rolluiken op zonne-energie?

Onderdelen voorzetrolluik met motor op zonneenergie

Afmetingen Startprijs leveren Startprijs leveren en plaatsen
1000 x 1000 560,85 euro 801,07 euro
1500 x 1500 603,11 euro 933,39 euro
Max. hoogte 2m40 Max. m² = 2.5m²

Wat zijn Solar rolluiken?

Solar rolluiken zijn rolluiken die werken op zonne-energie. De rolluiken werken dankzij een zonnepaneel aan de voorzijde van het rolluik. Het zonnepaal zorgt er voor dat de accu van het rolluik op laadt.

Hoe ventileren met rolluiken?

Rolluiken hebben een ventilatie stand, de lamellen zijn aan de bovenzijde voorzien van gaatjes waardoor er toch nog een kleine hoeveelheid licht en lucht door het rolluik pantser heen komt. De lamellen zijn per stuk gearreteerd waardoor ze onderling niet kunnen verschuiven.

Hoe werken rolluiken op zonne-energie?

Rolluiken op zonne-energie hebben aan de voorzijde van de kast een ingebouwde zonnecel zitten. Achter deze zonnecel kan je een ingebouwde accu terugvinden die zon- en daglicht opslaat. Via de meegeleverde handzender kan je je rolluiken volledig draadloos aansturen.

Hoe werkt rolluik op zonne-energie?

Een rolluik op zonne-energie werkt dankzij een zonnepaneel aan de voorzijde van het rolluik. De energie wordt omgezet in elektrische energie waardoor de accu van het rolluik oplaadt. Zo profiteert u van een elektrische rolluik op een duurzame manier!

Hoe werkt een rolluik op zonne-energie?

Rolluiken op zonne-energie zijn voorzien van een mini-zonnepaneel dat de interne batterij oplaadt. Deze accu kan met een minimum aan dag- of zonlicht instaan voor het op- of aflaten van het rolluik. De batterij houdt de energie vast tot het moment waarop de motor wordt ingeschakeld via de afstandsbediening.

Welke kleur rolluiken kiezen?

We zien dat klanten de kleur van hun rolluiken graag afstemmen op de kleur van het houtwerk waar het rolluik voor komt te hangen. Als uw keukenraam dus bijvoorbeeld een wit kozijn heeft, zou u in dat geval kiezen voor een wit rolluik voor het keukenraam.

Welke kleur rolluiken?

De beste kleur voor je rolluiken is zilver, gewoon de kleur van aluminium. Is dit niet jouw smaak? Dan zijn wittinten en licht gekleurde rolluiken ook een goede optie. Deze nemen namelijk ook niet snel warmte op.