Hoe zoek je een bedrijfsnaam?

Hoe zoek je een bedrijfsnaam?

Soms komt er meteen een originele bedrijfsnaam bij je op. Maar vaak is dat niet het geval. Als je hulp nodig hebt om een goede naam te bedenken voor je bedrijf, is onze naam-generator de perfecte tool. De naamgenerator van Shopify genereert binnen enkele seconden een lijst met potentiële bedrijfsnamen.

Kan je je bedrijfsnaam veranderen?

Het wijzigen van de naam van een eenmanszaak, vof, maatschap of cv kan direct bij de Kamer van Koophandel. Op deze pagina kan je de wijziging doorgeven. Wil je de bedrijfsnaam van je bv veranderen dan moet dit via een notaris aangezien de statuten moeten worden aangepast.

Wat is de bedrijfsnaam van je bedrijfsnaam?

Check eerst de bedrijfsnaam die je op het oog hebt voordat je deze inschrijft bij KVK. Stap 1: Een goede bedrijfsnaam bedenken. Een bedrijfsnaam heet officieel een ‘handelsnaam’. Handelsnamen worden beschermd in de Handelsnaamwet. In deze wet staan ook regels waaraan je bedrijfsnaam moet voldoen: Wees eerlijk.

Hoe moet je een bedrijfsnaam bedenken?

Je bedrijfsnaam moet wel aan een aantal regels voldoen. Check eerst de bedrijfsnaam die je op het oog hebt voordat je deze inschrijft bij KVK. Stap 1: Een goede bedrijfsnaam bedenken. Een bedrijfsnaam heet officieel een ‘handelsnaam’. Handelsnamen worden beschermd in de Handelsnaamwet.

Is de bedrijfsnaam herkenbaar?

Een goede bedrijfsnaam is herkenbaar, blijft hangen én maakt duidelijk wat je te bieden hebt. Een bedrijfsnaam kiezen is belangrijk en draagt bij aan wat je uitstraalt. Je bedrijfsnaam moet wel aan een aantal regels voldoen. Check eerst de bedrijfsnaam die je op het oog hebt voordat je deze inschrijft bij KVK.

Wat is de checklist van je bedrijfsnaam?

David heeft een handige checklist samengesteld voor bij het bedenken van je bedrijfsnaam: Kort maar krachtig. Je hebt vaak maar een paar letters nodig om indruk te maken. Een duidelijk doel. Je bedrijfsnaam moet spreken voor je bedrijf. Enthousiast. Een saaie naam is een slechte naam. Simple.