Hoe werkt framing?

Hoe werkt framing?

Framing of denkraam is een overtuigingstechniek in communicatie waarbij woorden en beelden zo gekozen worden, dat daarbij impliciet een aantal aspecten van het beschrevene wordt uitgelicht. Deze uitgelichte aspecten helpen om een bepaalde lezing van het beschrevene of een mening daarover te propageren.

Wat is een sloping frame?

Bij een sloping frame, zoals veel endurance racefietsen hebben, loopt de bovenbuis schuin af naar beneden, in plaats van zo goed als horizontaal. Heeft je racefiets een ‘sloping’ bovenbuis, dan moet je altijd horizontaal de lengte van je bovenbuis bepalen.

Wat is framing auteursrecht?

Kortom, de techniek van framing waardoor het auteursrechtelijk beschermd werk dat met toestemming van de houder van het auteursrecht op een andere website vrij ter beschikking van het publiek is gesteld, moet worden aangemerkt als een „beschikbaarstelling van dat werk aan een nieuw publiek”.

Welke framemaat Cube racefiets?

RACEFIETS. Vermenigvuldig je binnenbeenlengte met 0,665. De uitkomst is een theoretische framemaat in centimeters.

Welke lengte stuurpen racefiets?

De hoogte van het stuur heeft grote invloed op de luchtweerstand. Het stuur moet 13,2% van je armlengte lager liggen dan je zadel (lijn 6). De lengte van de stuurpen is een verlengstuk van je bovenbuis (lijn 7). Je stuurpen lengte moet overeenkomen met 11% van de som romplengte en armlengte.

Wat is Framed linken?

Framed linken houdt kort gezegd in dat een werk op een voor het publiek vrij toegankelijke andere website wordt geplaatst via een framing techniek.

Welke framemaat fiets Cube?

Vermenigvuldig je binnenbeenlengte met 0,665. De uitkomst is een theoretische framemaat in centimeters.

Waar staat framemaat fiets Cortina?

Je vindt het framenummer aan de onderkant van het frame bij de trapas van je Cortina-fiets op de witte sticker.

Hoe bepaal ik de lengte van mijn stuurpen?

De lengte van de stuurpen is een verlengstuk van je bovenbuis (lijn 7). Je stuurpen lengte moet overeenkomen met 11% van de som romplengte en armlengte. Als je met je armen in de beugels zit, dan hebben je ellebogen een hoek van 90 graden. En de onderarm is horizontaal.