Hoe verkort je een horloge?

Hoe verkort je een horloge?

Hoe maak je een milanese horlogeband korter:

  1. Pak een stuk gereedschap zoals een kleine platte schroevendraaier en plaatst het in de kleine ruimte van de sluiting.
  2. Druk vervolgens langzaam met de schroevendraaier richting de horlogekast.
  3. Als dit gebeurt is, kunt u vervolgens de sluiting verplaatsen.

Hoe zet je horloge strakker?

Stappenplan inkorten horlogeband

  1. Bekijk hoeveel schakels je wilt verwijderen en draai de bandinkorter helemaal naar buiten.
  2. Leg het horloge met de juiste schakel voor de uitdrukpin van de inkorter en let er op dat je de pin uitdrukt in de richting van de pijl.
  3. Druk de pin uit de schakel door de inkorter aan te draaien.

Hoeveel kost het om een horloge te verkleinen?

Als je je horloge bij Lucardi hebt gekocht is het inkorten van de horlogeband gratis. Op deze manier kun je een verjaardagscadeautje achteraf makkelijk op maat laten maken. Alle andere horlogebanden korten we in tegen een vergoeding van €7,50.

Hoe verstel je Burker horloge?

Steek de schroevendraaier in de opening van de sluiting. Wip de schroevendraaier omhoog. De sluiting opent zich. Draai het horloge om en verschuif de sluiting naar de stand die voor jou goed is.

Kan je zelf je horloge kleiner maken?

Horlogeband kleiner maken: gebruik het juiste gereedschap Let er wel op dat je het juiste gereedschap gebruikt voor het inkorten van je horlogeband. Wij leveren bij alle horloges met een schakelband + splitpen een bandinkorter tool. Met deze tool is het inkorten bij de meeste merkhorloges een makkie.

Wat is een Milanese band?

Milanese horlogebandjes Milanese horlogebanden zijn gevlochten banden van edelstaal en worden ook wel mesh bandjes genoemd. Door de kleine schakels is het draagcomfort hoog – de band sluit perfect om je pols en neemt de temperatuur van je huid aan. Ook zijn de banden gemakkelijk schoon te houden.

Wat is een vouwsluiting horloge?

Bij de vouwsluiting (de naam zegt het al) vouwt u de sluiting tot één geheel waardoor de beide horlogebanden tot één geheel samenkomen. Door een simpele druk op de knop opent de vouwsluiting zich en kunt u het horloge eenvoudig afdoen.

Hoe werkt sluiting horloge?

De leren band wordt door dit klepje gestoken, waarbij het pinnetje in een van de gaatjes van de band steekt. Nadat het klepje is dichtgedrukt, zit de sluiting vast aan de band en kan deze geopend en gesloten worden als een gewone vouwsluiting met drukknoppen.

Hoe verwijder je schakels uit horloge?

Draai de uitdrukpin van de inkorter helemaal terug door de knop linksom te draaien. Leg de horlogeband op zijn rug in de inkorter, als het goed is zie je nu pijltjes op de schakels staan. Dit zijn de schakels die je eruit kunt halen, de schakels zonder pijltje kunnen dus niet verwijderd worden.