Hoe snel geld terug NAKD?

Hoe snel geld terug NAKD?

Het kan tot 14 dagen duren voordat we je retourzending hebben ontvangen en verwerkt. Wanneer je retourzending is verwerkt, wordt je aankoopbedrag teruggestort via de oorspronkelijke betaalmethode. Dit kan tot 5 werkdagen in beslag nemen.

Hoelang kan ik retourneren?

Dankzij het herroepingsrecht kunt een online bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Dit geldt ook voor aankopen via de telefoon of op straat. Het kan gaan om een aankoop van een product, maar ook van een dienst (zoals een mobiel abonnement).

Is retourneren bij NAKD gratis?

We bieden één gratis retourlabel voor elke bestelling aan. Je kan het gebruiken om je bestelling binnen 30 dagen na ontvangst van het pakket te retourneren. Als je een artikel bent vergeten te retourneren of je bent gewoon van gedachten veranderd, kunnen we een nieuw retourlabel voor je maken.

Hoe lang duurt terugstorten op pinpas?

Je kunt zelf kiezen welke betaalpas je kiest voor retourpinnen. Van de winkelier krijg je dan een retourpinbon als bewijs. Het retourbedrag wordt de eerstvolgende werkdag bijgeschreven op de betaalrekening die hoort bij de betaalpas die gebruikt is bij de retourbetaling.

Hoe vallen NA-KD maten?

Wanneer jouw maat tussen twee maten zou vallen, kies dan voor de grootste maat van de twee. Spullen in jeansstof koop je best een maat groter, zowel van NA-KD zelf als van andere merken. De short die ik kocht van het merk Levi’s bij NA-KD nam ik al een maatje groter en paste maar net.

Waar komt het merk NA-KD vandaan?

Penny Jane Ros: “NA-KD Fashion is een Scandinavische webshop opgericht in 2015. De e-tailer verkoopt meer dan honderd merken waaronder Calvin Klein, Cheap Monday, Dagmar en Just Female en levert wereldwijd.

Heeft NA-KD verzendkosten?

Het duurt meestal 1-2 werkdagen voordat ons magazijn je bestelling heeft verwerkt en aan onze vervoerders overhandigt. * Gratis bezorging voor bestellingen boven de 50 euro. * Gratis bezorging voor bestellingen boven de 40 euro. * Gratis bezorging voor bestellingen boven de 40 euro.

Hoe retourneer je bij NA-KD?

Je kunt je artikelen bij ons helaas niet ruilen, omdat we de beschikbaarheid van bij aankomst van je retourzending niet kunnen garanderen. Je kunt een artikel dat je niet wilt houden wel retourneren en je geld terug krijgen om vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen voor het artikel dat je wel wilt hebben.