Hoe secundaire as toevoegen Excel?

Hoe secundaire as toevoegen Excel?

Een secundaire as aan een grafiek toevoegen of hieruit verwijderen in Excel

  1. Selecteer een grafiek om Hulpmiddelen voor grafieken te openen.
  2. Selecteer Ontwerpen > Grafiektype wijzigen.
  3. Selecteer Combinatie > Gegroepeerde kolom – lijn op secundaire as.
  4. Selecteer Secundaire as voor de gegevensreeks die u wilt tonen.

Hoe voeg je twee grafieken samenvoegen Excel?

Klik ergens in de grafiek die u wilt wijzigen in een combinatiegrafiek om de HULPmiddelen voor grafiekenweer te geven. Klik op ontwerpen > grafiek type wijzigen. Kies op het tabblad alle grafieken de optie combinatieen kies vervolgens het diagram gegroepeerde kolom-lijn op secundaire as .

Hoe optellen in Excel?

Optellen in Excel methode 1: In dit voorbeeld wil je de cellen A1, A2 en A3 bij elkaar op tellen. Selecteer vervolgens de cel waar de uitkomst van de som moet komen te staan, in dit voorbeeld cel A4: Typ nu ”=”.

Hoe maak je een eenvoudige formule in Excel?

Een eenvoudige formule maken in Excel 1 Klik op het werkblad op de cel waarin u de formule wilt invoeren. 2 Typ het gelijkteken = en vervolgens de constanten en operatoren (maximaal 8192 tekens) die u in de berekening wilt gebruiken. Typ voor ons voorbeeld =1+1. 3 Druk op Enter (Windows) of Return (Mac).

Hoe open ik een Excel 2010 werkblad?

Open een nieuwe Microsoft Excel 2010 -werkblad . Klik op de cel ” A1 ” en type in de header van uw eerste reeks gegevens . Deze serie zal eindigen op de horizontale of ” X ” -as . Klik 2 op cel ” B1 ” en voer de header voor uw tweede reeks data . Deze serie zal worden uitgezet op de verticale of “Y “, as . 3

Waarom zit er een Scheurlijn in een grafiek?

Een grafiek zonder scheurlijn is eerlijker, maar een grafiek met scheurlijn is nauwkeuriger te tekenen en af te lezen. Een grafiek met scheurlijn kan zeer misleidend zijn als je niet goed naar de bijbehorende waarden kijkt.