Hoe schrijf je hierbij?

Hoe schrijf je hierbij?

We schrijven hierbij aan elkaar als de combinatie een voornaamwoordelijk bijwoord is. Dat is het geval als u de combinatie kunt vervangen door het oorspronkelijke voorzetsel en een naamwoord. In andere gevallen schrijven we hier bij in twee woorden.

Wat is een bijlage in een verslag?

Een bijlage is een aanvulling op uw verslag. Alle extra informatie die u nodig heeft om het verslag beter te begrijpen, maar die niet relevant genoeg is om in het echte verslag op te nemen wordt in de bijlage van het verslag geplaatst.

Wat is hierbij voor een woord?

hierbij – Voornaamwoordelijk bijwoord (scheidbaar) 1. bij dit, bij deze ♢ Hierbij hoort een tweede formulier.

Wat is de bijlage van de brief?

Bijlagen: Indien je documenten met de brief meestuurt, vermeld dit dan in de brief. Deze documenten noemt men ‘bijlagen’. Uit de vermelding in de brief moet de ontvanger kunnen opmaken om welke documenten en om hoeveel documenten het gaat. Voorbeeld 1: Bijlage: kopie factuur 124887. Voorbeeld 2: Bijlagen: 1 kopie factuur 2 brochure btw-heffing

Wat is het onderwerp van een brief?

In de betreft regel vermeld je het onderwerp van de brief in een paar woorden. Na de dubbele punt begin je met een kleine letter. Hierin richt je je tot de geadresseerde. Als je de naam weet, gebruik je die, zonder voorletters of voornaam en voorafgegaan door ‘Geachte’.

Hoe schrijf je een brief in een paar woorden?

In de betreft regel vermeld je het onderwerp van de brief in een paar woorden. Na de dubbele punt begin je met een kleine letter. Voorbeeld: Betreft: factuur nr. 256987. Aanhef. Hierin richt je je tot de geadresseerde. Indien de naam van de geadresseerde niet bekend is schrijf je: ‘Geachte heer/mevrouw,’.

Wat is de indeling van een zakelijke brief?

In uw brief van jl. vraagt u naar de juiste indeling van een zakelijke brief. Graag stuur ik u dit voorbeeld. Vermeld de plaats waarvandaan je de brief schrijft, gevolgd door een komma en de datum voluit geschreven. De maandnamen begin je met een kleine letter. Voorbeeld: Maasstad, 1 januari 2013.