Hoe Passenger Locator form invullen?

Hoe Passenger Locator form invullen?

Als je jonger bent dan 12 jaar, worden je gegevens geregistreerd op het formulier van je ouders/voogd/verantwoordelijke, behalve als je alleen reist. Dan vul je een eigen PLF in. Je ontvangt een QR-code per e-mail. Deze QR-code is jouw bewijs dat je het PLF hebt ingevuld.

Hoe dPLF invullen?

STAP 2: Het dPLF invullen

  1. gegevens over het vervoer en de reis;
  2. persoonlijke gegevens;
  3. contactgegevens;
  4. vaste adresgegevens (woonadres);
  5. vorige accommodatie (indien van toepassing);
  6. tijdelijk adres (indien van toepassing);
  7. reisgenoten (indien van toepassing);
  8. contactgegevens voor noodgevallen.

Hoelang op voorhand PLF invullen Italië?

Indien u positief test in Italië, wordt u door de lokale gezondheidsdienst onderworpen aan een PCR-test ter bevestiging van het resultaat en dient u zich vervolgens voor een periode van minstens tien dagen te isoleren op de verblijfplaats aangeduid op uw digitaal PLF.

Hoe lang op voorhand PLF invullen voor Griekenland?

Alle reizigers zijn verplicht tot 15 maart 2022 een Passenger Locator Form (PLF) per huishouden ten minste 24 uur voordat men aankomt in te vullen, met gedetailleerde informatie over hun vertrekpunt, de duur van eventuele eerdere verblijven in andere landen en het adres van uw verblijf in Griekenland.

Als je met de motor/mobilhome gaat, duid je op het formulier ‘auto’ aan en vul je je nummerplaat in. Als je te voet of met de fiets gaat kies je ook voor ‘auto’ en vul je ‘0000000’ in bij de nummerplaat. Moeten kinderen het PLF invullen? Kinderen boven 12 jaar vullen hun eigen PLF in.

Waar vind ik het PLF formulier voor Italië?

Waar kan ik het formulier vinden? Je kunt het formulier vinden via deze link. Dit is de officiële website voor het invullen van het formulier. Rechtsboven in kun je de taal instellen in het Engels.

Hoe lang van te voren PLF formulier invullen?

Het formulier kun je invullen op de speciale website travel.gov.gr en moet 48 uur van tevoren zijn ingevuld. Per persoon moet het formulier worden ingevuld zodat elk individu rond het vertrekmoment een eigen QR-code ontvangt.

Waar vind ik PLF formulier Griekenland?

Voor het inreizen in Griekenland heb je dus twee QR-codes nodig. ‘Precies. Een code krijg je van de Griekse overheid na het invullen van het PLF-formulier, de andere code krijg je via de Corona Check app. Je kunt ook papieren versies van de test, het vaccinatiebewijs of herstelbewijs meenemen.

Hoe PLF formulier Italië invullen?

In uw geval kiest u ‘Car/Other vehicle’. Vervolgens moet u ‘Point of Entry’ invullen waar u Italië binnen reist, dus de locatie waar u de grens over gaat. Als u de naam van de grensplaats niet in de lijst ziet staan, opteer dan voor “Other” en vul in het volgende veld dan de plaats in waar u Italië binnenrijdt.