Hoe onbeperkt is onbeperkt bellen?

Hoe onbeperkt is onbeperkt bellen?

Onbeperkt bellen betekent eigenlijk, zoals al eerder benoemd, dat het praktisch onbeperkt is. Het is bijvoorbeeld niet de bedoeling dat je vervolgens jouw mobiel uit gaat lenen of zoveel mogelijk gaat bellen of sms’en. Deze regels staan vermeldt in het contract met de algemene voorwaarden.

Wat is fair use policy KPN?

Je abonnement kun je helemaal opmaken en je hoeft geen rekening te houden met een fair use policy van maximaal 60 dagen of een beperkt aantal MB’s. Dit betekent dat je gewoon kunt internetten, bellen en sms’en in de hele EU net zoals je thuis in Nederland gewend bent.

Waarom geen onbeperkt internet meer?

Heb jij unlimited data, en ben je over de grens van onredelijkheid gegaan, dan wordt de snelheid van je internet verlaagd. Soms worden er zelfs extra kosten in rekening gebracht. In het ergste geval kun je tot het einde van de maand niet meer internetten.

Hoelang kan je bellen met onbeperkt bellen?

Onbeperkt bellen is bellen zonder je zorgen te hoeven maken om belminuten uit je belbundel. Je kunt zolang bellen als je wilt. Net zolang als de batterij van je telefoon toelaat.

Is 5 GB per dag veel?

Wifi: Gebruik je voornamelijk thuis via Wifi internet op je mobiel? Dan zul je aan een kleine bundel van 5000 MB (oftewel 5 GB) voldoende hebben, gezien verbruik via Wifi niet meetelt voor je databundel.

Hoeveel is onbeperkt data?

De voorwaarden voor onbeperkt mobiel internet verschillen per provider. Ook de gevolgen bij het overschrijden van deze voorwaarden is per provider anders. Bij de één mag u bijvoorbeeld tot 20GB per maand verbruiken, terwijl de andere provider onder ‘onbeperkt’ een limiet van vijf keer het gemiddelde verstaat.

Hoe onbeperkt is onbeperkt internet KPN?

Ja. Per dag kun je onbeperkt internetten. Gebruik je meer dan 8 GB in 1 dag? Dan kun je zo vaak je wilt 2GB extra activeren via sms of MijnKPN om weer op volle snelheid te internetten.

Waarom is onbeperkt geen onbeperkt?

De voorwaarden voor onbeperkt mobiel internet verschillen per provider. Bij de één mag u bijvoorbeeld tot 20GB per maand verbruiken, terwijl de andere provider onder ‘onbeperkt’ een limiet van vijf keer het gemiddelde verstaat.

Is unlimited data het waard?

Er is geen harde limiet, maar het is wel bedoeld voor normaal gebruik in een telefoon. Als je het als vervanging van een vaste internetlijn gaat gebruiken, dan kan het een probleem worden als je bijvoorbeeld elke dag urenlang HD gaat Netflixen/videostreamen op een monitor of tv en/of zwaar gaat downloaden.