Hoe maak je een trefwoordenregister in Word?

Hoe maak je een trefwoordenregister in Word?

Als je naar de locatie gaat waar jeu het trefwoordenregister terug wilt zien, selecteer je het menu ‘Verwijzingen’ in het lint. In dit menu zie je een onderdeel ‘Index’, dit is de Word benaming voor een trefwoordenregister. Binnen dit onderdeel ‘Index’ vind je de functie ‘Index invoegen’.

Hoe verwijder je een Index in Word?

Een indexvermelding verwijderen en de index bijwerken Selecteer het gehele veld van de indexvermelding, inclusief de accolades ({}), en druk op DELETE. op Weergeven/verbergen. Als u de index wilt bijwerken, klikt u op de index en drukt u vervolgens op F9.

Hoe verwijder je een inhoudsopgave in Word?

Een inhoudsopgave verwijderen

  1. Ga naar verwijzingen > inhoudsopgave.
  2. Selecteer Inhoudsopgave verwijderen..

Hoe verwijderen een tekst uit het tekstvak?

Er verschijnt een vak rond het tekstgebied . behulp van uw muis , markeert het specifieke gewenste tekst in het tekstvak te verwijderen . Druk op de Delete-of backspace-toets of kies “Edit ” uit het menu en selecteer “Verwijderen . ” De tekst zal worden verwijderd uit het PDF-bestand .

Hoe open ik een tekstbestand?

Ga naar bestand > Open en blader naar de locatie die het tekstbestand bevat. Selecteer tekstbestanden in de vervolgkeuzelijst Bestandstype in het dialoogvenster openen. Zoek naar het tekstbestand dat u wilt openen en dubbelklik hierop. Als het bestand een tekstbestand (.txt) is, wordt Excel gestart met de wizard Tekst importeren.

Hoe open ik een tekstbestand in de vervolgkeuzelijst?

Selecteer tekstbestanden in de vervolgkeuzelijst Bestandstype in het dialoogvenster openen. Zoek naar het tekstbestand dat u wilt openen en dubbelklik hierop. Als het bestand een tekstbestand (.txt) is, wordt Excel gestart met de wizard Tekst importeren. Wanneer u klaar bent met de stappen, klikt u op Voltooien om het importeren te voltooien.

Hoe kunt u een tekstbestand openen in Excel?

Als u een tekstbestand opent in Excel, wordt de bestandsindeling niet gewijzigd: u kunt dit zien in de titelbalk van Excel, waarbij de naam van het bestand de extensie voor de tekst bestandsextensie behoudt (bijvoorbeeld. txt of. CSV).