Hoe krijg je golven?

Hoe krijg je golven?

2/ Makkelijke golven in je haar met knotjes Manier twee om messy waves te krijgen is ook nog steeds zonder stijl- of krultang. Draai je (gesteilde) haar in twee gelijke knotten. Laat dit een nachtje, of een hele ochtend zitten, en ziedaar: mooie natuurlijke golven.

Hoe maak je golvende krullen?

Stap voor stap:

 1. Pak steeds een lok en draai die losjes met je vingers.
 2. Spuit haarlak op de lok en wikkel de gedraaide lok strak rond de krultang, van de wortels tot de punten.
 3. Zorg dat de lok goed gedraaid is, zo voorkom je pijpenkrullen, en krul de hele lengte van de lok.
 4. Doe dit met al je haren.

Hoe krijg je grote golven in je haar?

Doe je haar in een hoge paardenstaart en verdeel het in verschillende stukken (de grootte bepaalt hoe groot jouw krullen zullen zijn). Draai een lok rond 2 vingers en steek het vast met een schuivertje. Laat het er weer een aantal uren inzitten en klaar!

Hoe krijg je lichte krullen?

Was je haar minder. Regelmatig uitspoelen helpt bij het licht houden van je haar en verwijdert viezigheid, maar laat de natuurlijke oliën in je haar zitten. Hierdoor blijft je haar zacht en licht en wordt het onder de juiste omstandigheden voller en krullend.

Hoe maak je grove slag in je haar?

Pak redelijk grote plukken à 5 cm en spray nog voordat je gaat krullen een beetje haarlak over de pluk voor extra stevigheid. Draai de pluk horizontaal om de krultang. Beweeg de krultang heen en weer voor een lossere slag. Houd de pluk even vast of zet ‘m vast met een klemmetje, zodat deze af kan koelen.

Hoe krijg je golvend haar stijl?

7 geheimen voor steil haar zonder stijltang

 1. De juiste shampoo en conditioner.
 2. Gebruik een ultra-absorberende handdoek.
 3. Blijf je haar borstelen totdat het droog is.
 4. Wikkel je natte haar om je hoofd en wacht.
 5. Gebruik jumbo rollers.
 6. Gebruik de juiste producten.
 7. Zet je föhn op de koude stand.

Hoe maak je mooi golvend haar?

Pak dan je stijltang en knijp van boven naar beneden de tang dicht, haal hem even los en knijp hem iets verder naar beneden weer dicht. Dit herhaal je net zo lang tot je je hele streng hebt gehad. Laat vervolgens de streng los en voila: binnen no-time heb jij je golvende lokken. Zó makkelijk kan het gaan.

Welke tang voor Beach Waves?

Door een krultang te kiezen die niet helemaal recht is zoals een kegelkrultang met brede staaf, een wavertang of bubble tang maak je beachy waves. Ook een wafeltang of een golven krultang kun je gebruiken om beach waves te maken.

Hoe maak je golf krullen?