Hoe krijg ik een lege pagina uit mijn pages bestand?

Hoe krijg ik een lege pagina uit mijn pages bestand?

Een pagina verwijderen

  1. In een paginalay-outdocument: Klik op ‘Weergave’ in de knoppenbalk, kies ‘Toon paginaminiaturen’, selecteer de paginaminiatuur en druk op de Delete-toets.
  2. In een tekstverwerkingsdocument: Selecteer de tekst en de objecten die u wilt verwijderen en druk op de Delete-toets tot de pagina is gewist.

Hoe verwijder je een hele pagina op word?

Een pagina verwijderen in Word

  1. Klik of tik ergens op de pagina die u wilt verwijderen en druk op Ctrl+G.
  2. Typ in het vak Paginanummer invoeren \page.
  3. Druk op Enter op het toetsenbord en selecteer sluiten.
  4. Controleer of de pagina met inhoud is geselecteerd en druk vervolgens op Delete op uw toetsenbord.

Waar is de delete knop op een Mac?

Mac-toetsenborden hebben één of twee Delete-toetsen: Delete (⌫) , en Forward Delete (⌦) ; Wat op Windows dus Backspace heet, heet op macOS Delete (⌫) ; Wat op Windows Delete heet, heet op macOS Forward Delete (⌦) .

Hoe verwijder je sectie einden in Word?

Als u sectie-einden hebt toegevoegd in uw document, kunt u het gemakkelijkst zien waar ze beginnen en eindigen door opmaakmarkeringen weer te geven. Ga naar Starten selecteer Alle niet-afdrukbare tekens tonen. Selecteer het sectie-break en druk vervolgens op Delete.

Hoe kan je een pagina-einde invoegen?

Pagina-einden invoegen Plaats de cursor op de plek waar u een nieuwe pagina wilt starten. Selecteer Invoegen > Pagina-einde.

Hoe werkt Delete op MacBook?

MacBook delete-knop

  1. Duw tegelijkertijd met deze ‘backspace’-knop ook de Function- of fn-knop in om de tekst voorwaarts te deleten. De Fn-toets zit linksonder op het toetsenbord.
  2. Of: delete tekst van links naar rechts met de toetsencombinatie Ctrl+d.

Wat is een sectie-einde in Word?

Sectie-einden gebruiken om documenten van alle grootten op te splitsen en op te maken. U kunt bijvoorbeeld secties opmaken in hoofdstukken en opmaak toevoegen, zoals kolommen, kop- en voetteksten, paginaranden, aan elk hoofdstuk.