Hoe heet een doorzichtige afbeelding?

Hoe heet een doorzichtige afbeelding?

Transparante achtergond in PNG bestanden Ook een transparante achtergrond is mogelijk bij PNG-bestanden. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld je logo wil gebruiken in een Word document of Powerpoint presentatie. In Photoshop ziet een transparante achtergrond eruit als een dambord.

Hoe maak je een achtergrond doorzichtig?

Een transparant gebied aan een afbeelding toevoegen

  1. Selecteer de afbeelding waarin u transparante gebieden wilt maken.
  2. Klik op Hulpmiddelen voor afbeeldingen > Kleuren wijzigen > Doorzichtige kleur instellen.
  3. Klik in de afbeelding op de kleur die u transparant wilt maken.
  4. Selecteer de afbeelding.
  5. Druk op Ctrl+T.

Hoe maak je een afbeelding transparant word?

Selecteer de afbeelding en ga naar Afbeeldingsopmaak > Hulpmiddelen voor kleuren of afbeeldingen > Opmaak >Kleur. Selecteer Doorzichtige kleur instellen. Wanneer de aanwijzer verandert, selecteert u de kleur die u doorzichtig wilt maken.

Wat is een JPEG-bestandsindeling?

Met de afkorting JPEG (spreekt uit als: jee-peg) wordt een bestandsindeling aangeduid voor het opslaan van rasterafbeeldingen in digitale vorm. Het is een vorm van datacompressie en van broncodering. De naam staat voor joint photographic experts group. De JPEG-bestandsindeling kent diverse compressiemogelijkheden.

Wat is het verschil tussen JPG en JPG?

Het verschil tussen JPG en PNG is als volgt: JPG is geschikt voor afbeeldingen met veel kleine details of kleuren, zoals foto’s van je camera; JPG slaat deze details compacter op, zodat je bestand niet enorm zwaar wordt. PNG is geschikt voor logo’s, iconen, afbeeldingen met teksten en tekeningen. Je gebruikt PNG vooral als je een transparante

Wat zijn JPG en PNG bestandstypes?

JPG en PNG zijn bestandstypes, die je geregeld nodig zult hebben voor je website. Het verschil tussen JPG en PNG is als volgt: JPG is geschikt voor afbeeldingen met veel kleine details of kleuren, zoals foto’s van je camera; JPG slaat deze details compacter op, zodat je bestand niet enorm zwaar wordt.

Wat is het verschil tussen JPG en PNG?

Het verschil tussen JPG en PNG is als volgt: JPG is geschikt voor afbeeldingen met veel kleine details of kleuren, zoals foto’s van je camera; JPG slaat deze details compacter op, zodat je bestand niet enorm zwaar wordt. PNG is geschikt voor logo’s, iconen, afbeeldingen met teksten en tekeningen.