Hoe GPX bestand aanpassen?

Hoe GPX bestand aanpassen?

Een bestaande route openen in de RoutePlanner

  1. Log in.
  2. Klik rechtsboven op je account-avatar en Klik op MyRouteYou.
  3. Klik links naast je avatar op Routes.
  4. Nu krijg je een lijst van jouw routes. Klik op de titel of foto van de te bewerken route.
  5. Naast jouw route zie je rechts een potlood-icoontje staan.

Wat is een waypoint Komoot?

Waypoint voor waypoint plannen Je kunt je Tour ook zelf stap voor stap plannen door “Alleen heen” te selecteren. Komoot integreert standaard je waypoints in de Tour, ongeacht de volgorde waarop jij ze plaatst. Selecteer een eindpunt om dit te vermijden.

Hoe route aanpassen in Komoot?

Versleep de lijn van je Tour om de route aan te passen Je kan de lijn van je route overal heen slepen om de route aan te passen en een nieuw waypoint aan te maken.

Hoe werkt Komoot?

Hoe werkt Komoot? Je kunt in Komoot zelf een route plannen zoals ook met Google Maps, echter kan je ook routes uit de Komoot-database gebruiken en bestaande routes in GPX-formaat die overal op het internet te vinden zijn. Eerst moet je de app natuurlijk downloaden en een account aanmaken.

Hoe kan ik GPX files lezen?

Een gpx bestand kun je openen met BaseCamp. Bij een Mac gebeurt dat direct door er op te dubbelklikken. Bij Windows is er geen standaard programma gekoppeld aan het gpx bestand. Zou je dubbelklikken dan wordt er een verkeerd programma, bijvoorbeeld Acrobat Reader geopend.

Welke app voor GPX bestanden?

FAQ – GPX Bestanden Er zijn verschillende mogelijkheden om deze te openen, Normaal gesproken open je deze met je wandel of fiets navigatie. Echter met een Android telefoon kun je apps gebruiken zoals: GEO tracker, GPS logger of Strava. Op een iOS telefoon gebruik je GPX logger, GPX tracker of Strava.

Hoe werkt komoot fietsen?

Hoe werkt komoot Voer je start- en eindpunt, je fitheidsniveau en je sport in, en selecteer “ronde”. Komoot zorgt voor de rest. Als de basis voor je route gelegd is kun je deze nog aanpassen, bijvoorbeeld door op een Highlight te klikken, “aan route toevoegen” te selecteren, en deze zo in je Tour op te nemen.

Hoe routes zoeken op komoot?

In veel gevallen zullen populaire routes al eens gepland of voltooid zijn door een andere komoot-gebruiker. Om dit te checken kun je de naam van de Tour die je zoekt + “komoot” invoeren in Google. Je vindt dan alle Tours die andere komoot-gebruikers hebben gepland of voltooid met een link naar de route die je zoekt.

Is komoot app gratis?

Komoot is gratis te downloaden en gebruiken. Bij de gratis versie van komoot kunnen kaarten voor offline gebruik aangekocht worden voor €3.99 (regio), €5.99 (meerdere regio’s) of de hele wereld voor €29.99.

Hoe werkt wandelen met komoot?

Dat gaat gemakkelijk: je kiest je activiteit, wandelen, hardlopen, fietsen of mountainbiken. Kiest een begin- en eindpunt en Komoot doet de rest. De app kiest een route via voor die activiteit geschikte paden. En je kunt die zelf verleggen door een extra waypoint in je route op te nemen.