Hoe gebruik je een Neuszuiger?

Hoe gebruik je een Neuszuiger?

De neusjesreiniger gebruiken

  1. Het neusdopje gaat in de neus.
  2. Zuig zachtjes aan het mondstukje.
  3. Al het slijm wordt zo uit de neus gezogen en wordt opgevangen in het dopje.

Hoe werkt een Neusreiniger?

Er zijn diverse neusreinigers op de markt, maar het werkingsprincipe is meestal hetzelfde: een holle, inknijpbare bol bevestigd aan een slang zorgt voor een vacuüm. Als de slang in het neusgat wordt geplaatst, zuigt het slijm op en wordt dat naar een apart reservoir gevoerd.

Hoe gebruik je een neus aspirator?

Hoe moet u het gebruiken

  1. Uw neus snuiten of schoonmaken.
  2. Kantel het hoofd naar achteren en plaats het uiteinde van de flacon in het neusgat.
  3. Knijp voorzichtig om een paar druppels af te geven.
  4. Herhaal dit voor het andere neusgat.
  5. Wacht een paar seconden en snuit dan de neus of maak het schoon met Otrivin Baby Aspirator.

Hoe werkt Otrivin Duo?

Hoe het werkt Ten eerste deblokkeert xylometazoline uw neus door zwelling van de slijmvliezen te verminderen. Ten tweede, werkt Ipratropiumbromide rechtstreeks op de cellen die overmatig slijm produceren om een loopneus te verminderen. Otrivin Duo is voor volwassenen boven de 18 jaar.

Hoe vaak Otrivin aspirator gebruiken?

Otrivin Baby Aspirator of Neusjesreiniger helpt het neusje van je baby te reinigen door neusslijm op een zachte manier te verwijderen. De neusjesreiniger is eenvoudig en hygiënisch in gebruik. Het leegzuigen van je baby’s neusje wordt aanbevolen bij een verstopte neus en dit kan zo vaak als nodig worden gedaan.

Hoe vaak mag je je neus spoelen met zout?

Het spoelen van de neusholten doet u met een ruime hoeveelheid “zout water”. Voor volwassen is dat 250 ml (grote beker) per keer. Uw arts zal aangeven hoe vaak per dag u dit moet doen. Meestal is dit 2-3 keer per dag.

Wat is het verschil tussen Otrivin en Otrivin Duo?

In tegenstelling tot andere neussprays, is Otrivin Duo een geneesmiddel met twee werkzame bestanddelen, werkzaam tegen een verstopte neus en loopneus en bevat 2 actieve ingrediënten, Xylometazoline hydrochloride en Ipratropium bromide.