Hoe duur is ticket naar Spanje?

Hoe duur is ticket naar Spanje?

Vertrek Bestemming Beste Prijs
Maastricht Barcelona € 33
Eindhoven Palma de Mallorca € 37
Eindhoven Reus € 38
Eindhoven Ibiza-stad € 42

Hoeveel kost een vliegticket gemiddeld?

Gemiddelde consumentenprijs – € 195. Dit is inclusief gemiddeld 19 euro aan extra’s zoals extra bagage en services aan boord van het vliegtuig.

Wie vliegt er nog naar Spanje?

Welke airlines vliegen naar Spanje?

  • Vlieg met Ryanair naar Madrid v.a. € 39.
  • Vlieg met Vueling Airlines naar Barcelona v.a. € 42.
  • Vlieg met Transavia naar Barcelona v.a. € 49.
  • Vlieg met easyJet naar Mallorca v.a. € 87.
  • Vlieg met Brussels Airlines naar Alicante v.a. € 90.

Hoe lang is het vliegen naar Spanje?

Maar hoelang is het vliegen naar Spanje of naar een van de Spaanse eilanden? Het voordeel is dat Spanje niet heel ver van Nederland vandaan ligt. De vliegroute van Amsterdam naar Barcelona is ongeveer 1300 kilometer. Hier doe je gemiddeld rond de 2 uur over.

Welk formulier voor Spanje?

Het is verplicht om voor aankomst in Spanje het FCS formulier in te vullen wanneer je met het vliegtuig reist. Het formulier kan eerder worden ingevuld, maar pas in de laatste 2 dagen voor vertrek ondertekend worden door de reiziger.

Wat moet je doen als je naar Spanje gaat?

Als u naar Spanje reist, moet u altijd een geldig reisdocument meenemen waarmee u zich kunt identificeren (paspoort of ID-kaart). Dit geldt ook voor meereizende kinderen. Voor Spanje is een identiteitskaart voldoende om mee te reizen. Uw identiteitskaart of paspoort moet altijd geldig zijn tijdens uw verblijf.

Hoeveel kost een vakantie van 2 weken?

De uitgaven op vakantie zijn gemiddeld 3170 euro per huishouden, de mediaan ligt op 2362 euro. Dit betekent dat de helft van de respondenten minder dan 2362 euro uitgeeft aan vakantie en de andere helft meer dan 2362 euro.

Kan ik naar Spanje reizen zonder vaccinatie?

DCC: Reizigers vanaf 12 jaar kunnen naar Spanje reizen met een vaccinatie, test- of herstelbewijs (EU Digitaal Corona Certificaat). De exacte eisen waaraan een vaccinatie-, test- of herstelbewijs moet voldoen voor reizen Spanje vindt u op de Spain Travel Health website van de Spaanse overheid.

Hoe ver is Torremolinos vliegen?

Hemelsbreed is de afstand tussen Nederland en het Spaanse Malaga 1889 kilometer. Hoe lang is het vliegen naar Malaga? Het is ongeveer 2,5 uur vliegen maar als je een vlucht met een tussenlanding hebt geboekt, dan wijkt dit natuurlijk af.