Hoe bouw ik een kweektent?

Hoe bouw ik een kweektent?

Sluit de lamp vast op het voorschakelapparaat aan maar laat de stekker nog even uit het stopcontact. Hangt de lamp op zijn plek dan ga je verder met de afzuiger en het koolstoffilter. Deze hang je boven in je kweektent op. Kies een afzuiger met voldoende capaciteit en een koolstoffilter die daarop aansluit.

Welke capaciteit afzuigkap nodig?

Je kunt de benodigde capaciteit voor jouw nieuwe afzuigkap berekenen door de kubieke inhoud van jouw keuken in meters te vermenigvuldigen met tien. Dit betekent dat wanneer je een kubieke inhoud van 40m3 hebt, je een capaciteit nodig heeft van minstens 400 m3 per uur.

Welke bloempot voor wiet?

Potten die goed geschikt zijn voor wietplanten zijn:

  • kant-en-klare bloempotten met drainagegaten.
  • zwarte (lichtdichte) emmers (vergeet geen drainagegaten te maken)
  • smart pots (van stof)
  • Air-pots.

Is de ventilatieberekening gelijk aan de luchtafvoer?

Bij een ventilatieberekening is de luchttoevoer altijd gelijk aan de luchtafvoer, er is een balans. De ventilatieberekening gaat uit van het principe dat “de luchtafvoer wordt bepaald door de luchttoevoer” of dat “de luchttoevoer wordt bepaald door de luchtafvoer” in de woning. Dit is geheel afhankelijk van de benoemde ruimtes in de woning.

Wat is de ventilatieberekening?

De berekening wordt altijd gebaseerd op basis van de maximale ventilatie: de ventilatiehoeveelheid die u dient te halen als de wtw in stand 3 (hoog) zou staan. Bij een ventilatieberekening is de luchttoevoer altijd gelijk aan de luchtafvoer, er is een balans.

Wat zijn de minimum vereisten in de ventilatie van de badkamer?

De minimum vereisten volgens het bouwbesluit van de ventilatie van de badkamer zijn als volgt: De luchtverversing capaciteit in de badruimte moet minimaal 14 dm 3 /s bedragen en moet rechtstreeks naar buiten worden afgezogen.