Welke Videodeurbel?

Welke Videodeurbel?

De beste deurbellen met camera, gedetailleerd.

 • #1 Ring Video Pro. Dé beste deurbel met camera van 2022.
 • #2 Hombli Smart Doorbell. Beste koop deurbel met camera van 2022.
 • #3 Google Nest Hello. Beste deurbel met camera op netstroom.
 • #4 Ring Video Doorbell 3. Beste deurbel met camera op batterij.
 • #5 Alecto ADI-250.

Hoe werkt een Deurbelcamera?

Je staat vanaf elke locatie direct in contact met je bezoeker voor de deur. Dankzij de ingebouwde camera heb je haarscherp beeld. Je maakt video-opnames door middel van 1 druk op de knop. De grote kijkhoek van de deurbellen biedt een breed overzicht.

Waarom Videodeurbel?

Met een slimme deurbel mis je nooit meer iemand die aanbelt. Er rinkelt namelijk niet alleen een bel, je krijgt ook een melding op je telefoon. Zo weet je altijd wanneer er iemand voor de deur staat. Ook als je op zolder aan het klussen bent met de radio hard aan.

Wat is de beste Ring Video deurbel?

De Ring Video Doorbell Pro 2 is de beste slimme deurbel van het moment, zo vinden wij. De bel is eenvoudig te installeren, maakt scherpe en realistische video-opnames (overdag én in het donker) en biedt duidelijke gesprekskwaliteit via zijn microfoons en luidspreker.

Hoe werkt een WiFi deurbel?

Omdat een draadloze deurbel op batterijen werkt heb je geen kabels nodig. Plaats de ontvanger binnen zendbereik ergens in huis. De ontvanger en beldrukker communiceren via DECT of wifi. DECT-verbinding is beveiligd en storingsvrij.

Waarom deurbel met camera?

Een belangrijke reden om te kiezen voor een video deurbel, is dat je altijd en overal kunt zien wie er bij je voor de deur staat. Je verbindt de slimme deurbel namelijk met jouw smartphone. Zodra er iemand aanbelt, krijg jij een melding en kun je door middel van de ingebouwde camera zien wie het is.

Waarom een slimme deurbel?

Een slimme deurbel is vooral slim omdat deze is voorzien van een camera, microfoon, luidsprekertje en internetverbinding, waardoor je kunt zien wie er voor de deur staat. Omdat je kunt instellen dat je op je smartphone een notificatie krijgt als de deurbel gaat, kun je bovendien op afstand bekijken wie er aanbelt.

Hoe hoog moet een deurbel met camera hangen?

Zorg voor buitenverlichting aan de deurbel/videofoon. Hang een beldrukknop op 120 à 130 cm hoogte en een videofoon op ca. 150 cm.

Beste Video Deurbel 2021 / 2022

 • Eufy Video Deurbel. Eufy Video Deurbel.
 • Ring Video Deurbel 2. Ring Video Deurbel 2.
 • Google Nest Hello Video Deurbel. Google Nest Hello Video Deurbel.
 • Ring Video Doorbell Pro 2. Ring Video Doorbell Pro.
 • Arlo Video Doorbell. Arlo Video Doorbell.
 • Qnect Slimme Wi-Fi deurbel. Qnect Slimme Wi-Fi deurbel.

Welke Ring deurbel moet ik hebben?

Conclusie. Welke Ring deurbel je kiest, is afhankelijk van je budget en je wensen. De goedkoopste Ring Video Doorbell heeft alleen de basisfunctionaliteiten, terwijl de Ring 3 betere wifi en een uitneembare batterij heeft. Bij de Pro 2 Wired krijg je Birds Eye View.