Wat zijn energetische koorden?

Wat zijn energetische koorden?

Wat zijn energetische koorden? – Je hebt energiekoorden met iemand die niet meer leeft, omdat een entiteit bij je is; Hoe sterker de negatieve of positieve band of emotie met iemand is, hoe sterker het energiekoord wordt. Denk maar aan als iemand je heeft beledigd of iets doet dat je erg tegenstaat.

Wat is een spirituele Awakening?

Wat is spirituele ontwaking? (de betekenis) Het is een proces van bewustwording, wat weer meer inzicht geeft. Van buiten naar binnen keren, ontdekken wie je bent en beseffen dat alles in verbinding staat. Ook wel: (spiritueel) wakker worden.

Hoe verbreek je energetische koorden?

Energetische koorden kun je alleen losmaken vanuit liefde. Het is onmogelijk om dit te doen vanuit haat, ergernis, schuld of een andere vervelende emotie. Je houdt de energetische koorden dan juist in stand en de energie blijft weglekken.

Hoe energetisch loslaten?

  1. Acceptatie en bij jezelf blijven. Liefdevol loslaten houdt allereerst in dat je met je aandacht bij jezelf blijft en de situatie accepteert zoals deze is.
  2. Laat de illusie los dat je de ander nodig hebt.
  3. Verbreek de energiekoorden vanuit de liefde van je hart.
  4. Vul jezelf van binnenuit met liefde en licht.

Wat zijn karmische banden?

Als een aantrekken en afstoten, een verbinding tussen 2 mensen die zowel veel liefde maar ook veel angst, onzekerheid en zwaarte bevat. Of als een situatie die maar blijft terugkeren. Telkens weer in een nieuwe vorm voelt het alsof iets nooit ophoudt.

Wat is een energetische verbinding?

Energetische verbindingen beïnvloeden het lichaam. Je intentie of wens aan een ander komt dus aan bij de persoon en zal hem zodanig ook beïnvloeden. De kracht waarmee je de intentie uitspreekt, de emotionele lading, bepaalt het effect. Je wens kan tijdelijk zijn, maar ook permanent.

Hoe voel je een energetische verbinding?

Wat betekent energetisch verbonden?

Alles is energie, energetisch zijn we allemaal met elkaar verbonden. Energetisch gezien zijn we allemaal verbonden met elkaar. Deze verbindingen zijn onzichtbaar maar vaak zijn het de HSPers die in staat zijn deze verbindingen “aan te voelen,” omdat ze er gevoelig voor zijn of zich er meer van bewust van zijn.