Wat verdient een opleidingsadviseur?

Wat verdient een opleidingsadviseur?

De opleidingsadviseur verdient tussen de €2000,- en €3000,- bruto per maand, afhankelijk van de opdrachtgever, bedrijf of training/adviesbureau waar hij werkzaam is en het aantal jaren werkervaring.

Wat is Opleidingskunde?

Als je Opleidingskunde hebt gestudeerd, weet je alles over het verder ontwikkelen van personeel binnen een organisatie. Je zit als opleidingskundige dicht tegen het vakgebied van personeelsadviseur of HR-medewerker aan, maar je aandachtsgebied is vooral opleiding en training.

Wat houdt advies in?

het advies zelfst. naamw. Uitspraak: [ɑtˈfis] Verbuigingen: ad|viezen (meerv.) wat je tegen iemand zegt om te helpen Voorbeelden: `iemand om advies vragen`, `Op advies van mijn dokter blijf ik vandaag thuis.

Hoe adviseer je?

Hoe adviseer ik anderen op een respectvolle, open manier?

  • H – Hear(hoor wat iemand zegt, zorg dat de ander weet dat je luistert)
  • E – Empathize(deel je empathie over wat de ander meemaakt)
  • R – Reassure(erken de gevoelens van de ander, en laat weten dat jij er bent om te helpen)

Wat is een opleidingscoördinator?

De opleidingscoördinator of ook wel onderwijscoördinator binnen een hbo-instelling houdt zich voornamelijk bezig met het plannen (en deels uitvoeren) van de diverse onderwijsprocessen. Denk daarbij aan de processen rondom roostering, taaklast van docenten, maar soms ook toetsing en kwaliteitszorg.

Een opleidingskundige is bezig met de ontwikkeling van mensen in organisaties. Het gaat dus om scholing binnen een bedrijf. Hiervoor maak je ontwikkelplannen voor medewerkers, bedenk je trainingen en geef je opleidingsadvies.

Hoe werkt een adviesbureau?

Een adviesbureau of consultancybureau is een bedrijf waar adviseurs in dienst zijn. Deze adviseurs worden ingehuurd door andere partijen om daar adviezen te geven. Dit kan zijn op technisch, organisatorisch, juridisch of financieel gebied.

Wat betekent adviseur?

betekenis & definitie. iemand die advies geeft. iemand die voor zijn beroep advies geeft over een terrein waar hij of zij verstand van heeft, bijvoorbeeld over de organisatie van projecten of bedrijven, over juridische of financiële zaken of over politieke of militaire aangelegenheden.

Hoe geef je professioneel advies?

Goed advies kun je eigenlijk pas geven nadat je eerst alle benodigde informatie hebt verzameld en geanalyseerd. Ga daarom altijd eerst in gesprek met de klant. Luister naar de klant maar stel zelf ook gerichte vragen. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de situatie zodat je gericht advies kan geven.