Wat te doen bij verlies bril?

Wat te doen bij verlies bril?

Vergeet niet om bij verlies aangifte te doen bij de politie. Een bewijs van aangifte en je reisdocumenten zijn belangrijk bij de afhandeling van de schade.

Wat kost een verzekering voor een bril?

Je kunt de rekening van de bril dus zelf betalen of kiezen voor een aanvullende zorgverzekering met vergoeding voor brillen en lenzen….

Naam verzekering Vergoeding maand
Jongeren € 100 (per 2 jaar) € 20,15
Plus € 100 (per 2 jaar) € 22,75
Top € 125 (per 2 jaar) € 43,25
Gezinnen € 150 (per 2 jaar) € 59,00

Hoe krijg je krassen uit brilglazen?

Krasverwijderaar. Begin met het deppen van niet-schurende tandpasta op de plekken waar de krasjes zich bevinden en verspreid het voorzichtig met een watje. Verwijder daarna de tandpasta met koud water. Wanneer het een diepe kras is moet je dit proces een paar keer herhalen om hetzelfde effect te creëren.

Welke verzekering beste Brilvergoeding?

Advies: kies voor Ditzo. Dit is de enigste zorgverzekeraar welke de goedkoopste zorgpremie biedt bij vrije zorgkeuze voor ziekenhuizen. En dan is het ook nog eens de enige die écht een aantrekkelijke brillenvergoeding geeft voor een heel lage prijs (aparte module van € 3,75).

Hoe schade melden bij verzekering?

Schade aan je huis? Zo los je het op. De schade moet je zo snel mogelijk melden bij je verzekeraar of bij Independer (als je via Independer verzekerd bent). Schade melden doe je door een schadeformulier in te vullen.

Hoe meld je schade?

Het is belangrijk dat je schade aan je eigen auto meldt bij je autoverzekeraar. Per verzekeraar zijn er echter verschillende mogelijkheden voor hoe je dit kunt doorgeven. Klik hieronder op de naam van jouw autoverzekeraar. Op de pagina van je verzekeraar vind je terug hoe je de schade kunt melden.