Wat moet je doen als je iPad het niet doet?

Wat moet je doen als je iPad het niet doet?

Een iPad zonder thuisknop herstarten Houd een van de volumeknoppen en de bovenste knop ingedrukt tot u de schuifknop ‘Zet uit’ ziet. Versleep de schuifknop en wacht 30 seconden totdat het apparaat is uitgeschakeld. Als het apparaat is vastgelopen of niet meer reageert, start u het geforceerd opnieuw op.

Hoe reset je een geblokkeerde iPad?

Daarvoor hoef je alleen maar onderstaande stappen te doorlopen:

  1. Open op een computer iCloud.com/find.
  2. Log hier in met je Apple ID.
  3. Klik bovenin je scherm op ‘Alle apparaten’
  4. Selecteer de iPad die geblokkeerd is.
  5. Klik op ‘Wis apparaat’ om het apparaat te wissen.

Waarom gaat mijn iPad niet meer aan?

iDevice opladen Misschien kun je jouw iPhone of iPad niet meer opstarten om de accu volledig leeg is. In dat geval zal het toestel ook geen batterij-melding tonen op het scherm. Probeer je iDevice op te laden, doe dit met een officiële kabel en lichtnetadapter. Draadloos opladen wordt afgeraden.

Lees ook:   Hoe sterk is Trespa?

Hoe reset je een Apple iPad?

Druk tegelijkertijd de stand-by knop en de Home button in. De Home button is de ronde knop aan de onderkant van uw iPad. Houd beide knoppen net zo lang ingedrukt totdat het scherm zwart wordt (kan tot 10 seconden duren). Start na enkele minuten uw iPad opnieuw op door de stand-by knop ingedrukt te houden.

Waar zit de home knop op de iPad?

Houd de sluimerknop en de thuisknop een paar seconden gelijktijdig ingedrukt. De sluimerknop bevindt zich bovenop je toestel. Na ongeveer tien seconden herstart de iPad vanzelf en zie je het Apple-logo.

Wat kan je doen met oude iPad?

Inruilen bij Apple Apple kent een inruilprogramma. In Nederland heet dit ‘Apple Trade-in’. Vul een paar gegevens in en u ziet de geschatte inruilwaarde van uw apparaat. Ook de oudere iPads worden teruggenomen en zelfs als het apparaat niet meer (goed) functioneert.

Hoe zet ik mijn iPad terug naar fabrieksinstellingen?

Lees ook:   Kan ik op mijn pc waar al een zakelijke bestanden op staan ook prive bestanden zetten?

Alle inhoud en instellingen van je iPad wissen

  1. Tik in Instellingen op ‘Algemeen’ > ‘Zet over of stel iPad opnieuw in’.
  2. Tik op ‘Wis alle inhoud en instellingen’.

Waarom wil mijn iPad niet meer aan?

Wanneer je iPhone of iPad niets meer doet, dan kan het ook zijn dat je apparaat niet langer oplaadt. Een kapotte batterijlader of laadkabel kan ertoe leiden dat je iPhone of iPad niet meer reageert. Plug je toestel daarom ook eens in een andere lader of koppel je batterijlader eens aan een andere laadkabel.