Wat kost een verhuizing naar Duitsland?

Wat kost een verhuizing naar Duitsland?

Voor het verhuizen van een gemiddelde inboedel van Nederland naar Duitsland rekent een verhuisbedrijf ongeveer €3200 tot €4700. Echter kunnen de kosten een verhuizing naar Duitsland erg uiteenlopen. De voornaamste reden? Het verschil in afstand kan enorm zijn.

Wat kost een verhuizing naar het buitenland?

Gemiddelde prijzen: gemiddeld gezien betaal je dus voor een internationale verhuizing zo’n €5000 – €5500. Daarvoor kun je een verhuizing binnen Europa gemakkelijk betalen, maar ga je verder van huis, dan zal je meer kwijt zijn.

Wat moet je doen als je verhuist naar Duitsland?

Checklist: verhuizing Duitsland

  • Zoek een woning;
  • Sluit gas en elektra af;
  • Sluit tv, internet en andere diensten af;
  • Schrijf u uit bij de Nederlandse gemeente;
  • Geef uw adreswijziging door;
  • Schrijf u in bij de Duitse gemeente;
  • Sluit verzekeringen en sociale zaken af;
  • Open een Duits bankrekeningnummer;

Wat is de kosten van een verhuisbedrijf?

Een verhuisbedrijf berekent de kosten aan de hand van de volgende factoren: De afstand tussen je huidige woning en je nieuwe woning: een deel van de kosten wordt berekend a.d.h.v. het aantal kilometers; De grootte van jouw inboedel: hoe meer je laat verhuizen, hoe hoger de kosten logischerwijs zijn;

Wat zijn de kosten van een verhuizing?

Je kunt de kosten van de verhuizing ook berekenen aan de hand van uurtarieven. De uurtarieven van verhuizers zijn gemiddeld € 32,50 tot € 42,50 per uur. Dit is exclusief de verhuiswagen, het gaat dan dus puur om de persoon die jou helpt verhuizen.

Wat is de gemiddelde verhuiskosten per woningsoort?

Om het overzichtelijk te maken geven we je de gemiddelde verhuiskosten per woningsoort. Een verhuizing van: Een flat of appartement kost gemiddeld € 750 – € 1000; Een rijtjeshuis kost gemiddeld € 1.000 – € 1.500; Een twee-onder-een-kapwoning of vrijstaande woning kost gemiddeld € 1.500 – € 1.700.

Wat zijn de tarieven van verhuizers per uur?

De tarieven van verhuizers per uur Je kunt de kosten van de verhuizing ook berekenen aan de hand van uurtarieven. De uurtarieven van verhuizers zijn gemiddeld € 32,50 tot € 42,50 per uur. Dit is exclusief de verhuiswagen, het gaat dan dus puur om de persoon die jou helpt verhuizen.