Wat kost een auto op Bali?

Wat kost een auto op Bali?

Goedkope huurauto in Bali

Bestelwagen € 35/dag
Personenbusje € 50/dag

Hoeveel moet je betalen voor een taxi in Bali?

Privé chauffeur als vervoer op Bali – €35-40 per dag De prijs is vaak afhankelijk van de locatie waar je verblijft. Vanuit Legian kom je meestal op €35 euro per dag. Met twee of meer personen is dit een stuk goedkoper ten opzichte van meerdere taxi’s nemen.

Hoe te verplaatsen op Bali?

De makkelijkste manier hoe je op Bali kan verplaatsen is met de Taxi. Helaas rijden er geen grote bussen op het eiland en zal je het met de Taxi moeten doen. Omdat de locals op Bali bezit zijn van een scooter zijn er weinig alternatieven om je te verplaatsen.

Hoe groot is Balie?

5.780 km²Bali / Oppervlakte

Hoe zijn de wegen in Bali?

Infrastructuur. Met name op de drukst bezochte eilanden als Java, Sumatra en Bali zijn de wegen van redelijke tot goede kwaliteit. Op de overige eilanden van Indonesië zijn er meestal alleen verharde (tol)wegen in de nabijheid van grote plaatsen en op de doorgaande routes tussen de regionale centra.

Hoe duur is het leven in Indonesie?

In Indonesië kan je al met een klein dagbudget goed rondkomen. Het land is niet duur en je kan dus al van gemiddeld €30-€40 per dag rondkomen. Backpackers kunnen zelfs van gemiddeld €25 per dag rondkomen.

Hoe werkt de Grab app?

Wat is Grab Grab-chauffeurs zijn vaak geen officiële taxichauffeurs. Ze gebruiken hun eigen auto of motor om passagiers van a naar b te brengen. Je stelt je locatie en bestemming in de app en een auto of motor komt rechtstreeks naar je toe. Je stapt in en de chauffeur weet precies waar hij moet zijn.

Wat kost 2 weken Bali?

In totaal kostte onze 28-daagse reis naar het Indonesische eiland € 3.518,74. Zo kom je uit op € 62,83 per persoon per dag. Dit bedrag is dus inclusief een vliegticket Bali, alle accommodaties op Bali en de kosten voor een bezoek aan een arts en medicijnen.

Wat is mooier Bali of Thailand?

Winnaar: Thailand! Bali heeft zeker mooie stranden, maar de paradijselijke eilanden van Thailand spannen toch echt de kroon.

Hoe zijn de wegen in Indonesie?