Wat kost de bus in Kroatie?

Wat kost de bus in Kroatië?

Kroatië per bus

Geschatte bus prijzen (enkele reis)
Van Naar Priis
Zagreb Rijeka 125 kn
Zagreb Rovinj 165 kn
Zagreb Zadar 140 kn

Wat kost een taxi in Dubrovnik?

Prijzen voor vervoer en brandstof in Dubrovnik.

Enkeltje (streekvervoer) 1.60 EUR (1.60-2.00) 12 HRK (12-15)
Taxi Start (normaal tarief) 3.30 EUR (1.30-3.80) 25 HRK (10.00-29)
Taxi 1km (normaal tarief) 0.86 EUR (0.66-1.10) 6.50 HRK (5.00-8.00)
Taxi van 1 uur te wachten (normaal tarief) 8.60 EUR (6.60-11) 65 HRK (50-80)

Hoe lang is het rijden met de bus naar Kroatië?

De beste tijd om je reis te boeken. Over reizen per bus. Vind de goedkoopste bustickets van Amsterdam naar Zagreb….Informatie over deze busroute.

Dagelijkse bussen 4
Gemiddelde ticketprijs € 77
Minimumreisduur 17u36m
Gemiddelde reisduur met de bus 1d
Busbedrijven op deze route FlixBus

Hoe is het openbaar vervoer in Kroatië?

De busservice is Kroatië is erg goed, bijna ieder plaatsje kan met de bus bereikt worden. Nu de nieuwe snelweg grotendeels af is, is reizen per bus ook een goede manier om reistijd te besparen. Tussen grote steden zoals bijv. Zagreb en Split rijden sneldiensten die meestal in goede conditie en comfortabel zijn.

Hoe duur is Dubrovnik?

Het is duur De prijzen in Kroatië liggen sowieso al een stuk hoger dan in de rest van de Balkan, maar Dubrovnik was daarbij wel het duurst. In het hoogseizoen betaal je 50 euro voor de goedkoopste tweepersoonskamer, terwijl dit in de rest van Kroatië ongeveer 30 euro is.

Hoe werkt de bus in Kroatië?

Het busvervoer in Kroatië is in handen van particuliere vervoersbedrijven. Deze rijden met Express bussen of Intercity bussen tussen de grote steden. De Intercity en Express bussen zijn comfortabel en snel.

Wat kost een taxi in Kroatië?

De prijs van een taxirit is relatief laag en elke taxi heeft een meter. Het starttarief is ruwweg 25 kuna (iets meer dan € 3) en dan een euro per km, je moet vaak wat betalen voor bagage, ongeveer 5 kuna per stuk. Op zon- en feestdagen en ’s nachts zijn de prijzen ongeveer 20% hoger.

Hoe verplaatsen in Kroatië?

Hier zetten we op een rijtje hoe je je in Kroatië kunt verplaatsen. De auto (of motor, camper, busje) is de snelste manier om in Kroatië te reizen en als je al je eigen auto bij je hebt, is het ook de makkelijkste optie. Kroatië heeft voor de snelweg geen vignet-systeem.