Wat is Plakken speciaal?

Wat is Plakken speciaal?

U kunt Plakken speciaal echter wel gebruiken om de oorspronkelijke opmaak te behouden of te plakken als een koppeling of afbeelding, bijvoorbeeld. Knip of kopieer de dia, afbeelding, tekst (of een ander object) die u wilt plakken. Klik in uw Office op de plaats waar u dat item wilt invoegen.

Hoe kopiëren en plakken een cel?

Klik in een Excel-bestand op de cel met de opmaak die u wilt kopiëren. Klik in het Lint op het tabblad Start. Dubbelklik op Opmaak kopiëren/plakken. Klik op de cellen die u van dezelfde opmaak wilt voorzien. Klik tot slot op Opmaak kopiëren/plakken om de functie weer uit te zetten.

Hoe kopieer ik de opmaak naar de andere cel?

De opmaak van de cel is nu gekopieerd naar de andere cel. Kopieer zo de opmaak naar meerdere cellen: Klik in een Excel-bestand op de cel met de opmaak die u wilt kopiëren. Klik in het Lint op het tabblad Start. Dubbelklik op Opmaak kopiëren/plakken. Klik op de cellen die u van dezelfde opmaak wilt voorzien.

Hoe kopiëren en plakken in Excel?

Het werkt zo: 1 Klik in een Excel-bestand op de cel met de opmaak die u wilt kopiëren. 2 Klik in het Lint op het tabblad Start. 3 Klik in de groep ‘Klembord’ op Opmaak kopiëren/plakken. Klik als u dit niet ziet staan op het pictogram van een kwast. 4 Klik op de cel waarop u de opmaak wilt toepassen.

Hoe kopiëren en plakken PowerPoint Dia’s?

Microsoft PowerPoint kunt u PowerPoint-dia’s kopiëren en plakken in een presentatie of tussen meerdere presentaties . Door het kopiëren en plakken van dia’s in een presentatie , u snel invoegen herhalen dia’s of kopieer de opmaak van een specifieke dia naar een nieuwe dia .

Hoe blader je naar de PowerPoint-Dia?

Klik op de knop ‘Bladeren’ en blader naar het Word-document toe te voegen . Dubbelklik op het Word-document om terug te keren naar het venster ” Object invoegen ” . Klik op de knop ” OK ” om het venster te sluiten en voeg de Word- bestand naar de PowerPoint-dia .

Hoe open ik een PowerPoint?

Open PowerPoint 1. Naar een Word- document naar een bestaande presentatie wilt toevoegen, klikt u op het tabblad “Bestand “, klik op ” Openen “, blader naar de presentatie, dubbelklik erop en druk op de ” Page Down “-toets om naar de dia om het Word- bestand naar toe. Anders, heeft PowerPoint al begonnen met een lege dia. Kopen van 2

Hoe selecteren PowerPoint Dia’s?

Klik op het tabblad ” Slides ” van het paneel aan de linkerkant van de belangrijkste PowerPoint -venster. Klik op een dia in het deelvenster om het te selecteren. Als u meerdere dia’s wilt selecteren, drukt u op de toets ” Ctrl ” en klikt u op elke dia. 3