Wat is een airdeck?

Wat is een airdeck?

De airdeck is een opblaasbare vloer. Dit maakt de airdeck net als de lattenbodem erg licht, gemakkelijk te installeren en handig te vervoeren. Een airdeck kan je namelijk compact inpakken en eenvoudig oppompen wanneer je wilt varen. De airdeck is steviger dan een lattenbodem, maar kan wel lek gaan.

Wat is het verschil tussen hypalon en PVC?

Hypalon is wat duurzamer dan PVC. Dat maakt hypalon ook direct een stuk zwaarder dan PVC. PVC is daarentegen veel goedkoper dan hypalon. Bij het maken van een hypalon boot is veel meer handarbeid nodig (het lijmen gebeurt veel handmatig).

Hoe Zodiac opblazen?

Het opblazen van de boot: De luchtpomp heeft een bajonet sluiting ,met de klok mee aandraaien / tegen de klok in losdraaien. ( dit mag niet zwaar gaan ) Na het plaatsen van de vlonders kunnen de luchtkamers in dezelfde volgorde worden afgevuld tot de juiste werkdruk is behaald die geschikt is voor het type boot.

Wat is een airdeck vloer?

Airdeck is een unieke lichtgewicht verdiepingsvloer. De Airdeck vloer is een traditioneel gewapende vloer waarop kunststof Airboxen zijn aangebracht. De Airboxen worden door een robot in een raster van 300×300 mm op de breedplaten geplaatst en exact op hoogte ingetrild.

Hoe snel vaart 6 PK?

Heb je een klein rubberbootje met 6 pk dan is een vaarbewijs verplicht, deze gaat sneller dan 20 km/h. Wanneer je op je vrije dag; of in de vakantie een eindje wilt gaan varen dan moet je in veel gevallen een vaarbewijs op zak hebben.

Hoe hard ga je met 4 PK?

Uit onderzoek is gebleken dat je met een motor met een maximaal vermogen van 4 pk meestal binnen de 20 kilometer per uur blijft. Met een boot met een vermogen van 6 pk of meer is de kans groter dat je harder vaart.

Hoeveel bar in Zodiac?

In de regel 0,3 bar max.

Hoe rubberboot opblazen?

Om de boot snel op te blazen zet u het ventiel open (‘free-flow’) en blaast u de rubberboot met een voetpomp op. Dit kan ook sneller met een stofzuiger in blaasmodus of elektrische pomp. Als de tubes bijna helemaal gevuld zijn drukt u de ventielknop in en draait u.

Hoe lang gaat hypalon mee?

Een kwalitatieve rubberboot gaat ongeveer 10 jaar lang mee.