Wat is de levertijd van C&A?

Wat is de levertijd van C&A?

De levertijd per post bedraagt normaal gesproken 2 tot 5 werkdagen. De levertijd naar één van onze C&A-filialen bedraagt 2 tot 5 werkdagen. Express bestellingen (DHL Express), die voor 13:00 uur zijn besteld, worden de eerstvolgende werkdag (maandag t/m vrijdag) geleverd.

Waar is de grootste C&A in Nederland?

C&A heeft een groot aantal vestigingen in Nederland. In 2015 werd één van de grootste filialen ‘flagships’ opgeleverd aan het Damrak in Amsterdam.

Hoe kan ik winkelen bij C&A?

In de Online-shop van C&A vind je het gehele aanbod overzichtelijk op een website. Tot de voordelen van de Online-shop behoort ook dat je te allen tijde en vanuit huis naar passende outfits kunt zoeken, ook wanneer onze filialen op dat moment niet geopend zijn.

Hoe werkt click en Collect C&A?

Via het veld “Naar een C&A-winkel zenden” opent een zoekvenster waarin u de gewenste C&A-winkel kunt kiezen. Gewoonlijk worden de artikelen binnen 2-5 werkdagen geleverd. U ontvangt via e-mail automatisch bericht zodra uw bestelling aangekomen is in de door u gewenste winkel en kan worden afgehaald.

Hoe lang duurt terugbetaling C&A?

Afhankelijk van de wijze van betaling kan het na de ontvangst van onze e-mail nog 8 tot 10 werkdagen duren voordat u het bedrag weer op uw rekening ziet. Kan ik ook terecht in een C&A-filiaal om artikelen te retourneren en om vragen te stellen over mijn bestelling?

Waar komt C&A in de Kalverstraat?

Damrak 70 is al weer sinds het begin van de vorige eeuw het vaste C&A-adres. De laatste verbouwing is nu 6 jaar geleden, en dus tijd voor de nieuwste look & feel in Amsterdam. In deze nieuwe winkel kan de klant er ook voor kiezen om gebruik te maken van een selfscan kassa.

Hoeveel C en A filialen in Europa?

De wereldkaart met C&A-winkels. C&A groeit! Op dit moment verwelkomen we dagelijks meer dan 2 miljoen klanten in onze 1.575 Europese winkels.

Kun je bij C&A winkelen op afspraak?

Shop op afspraak in alle winkels | C&A.

Hoe werkt call en Collect?

Een klant bestelt een product via de webshop of via een ander kanaal, nadat de klant heeft betaald, krijgt hij/zij een bevestigingsmail met ophaal informatie. De winkel kan dan beginnen met het klaarmaken van de order. Hierna kan de klant de order komen ophalen, meestal met een aankoop- of betaalbewijs.

Hoelang duurt terugbetaling C&A?

Is retourneren bij C&A gratis?

U kunt ondertussen zoals gewoonlijk uw C&C bestelling gratis in een C&A winkel retourneren. Indien u uw pakketje toch liever niet in de winkel wilt retourneren dan kunt u een mail sturen naar [email protected] met onderwerpsregel “Retourlabel Click & Collect bestelling”.

Hoe is het met C&A?

Modeketen C&A gaat volgend jaar vier filialen in Nederland sluiten vanwege ‘het slechte bedrijfseconomische resultaat’. Maar volgens C&A is dat allerminst het begin van het einde. “We blijven investeren in het bedrijf.”

Hoe retourneren C en A?

De retour naar een C&A filiaal werkt als volgt: vul de meegeleverde retourbon in en leg hem samen met het/de te retourneren artikel(en) in het pakket. Sluit het pakket, plak de meegeleverde retoursticker op en breng het pakket en de ontvangstbewijs tijdens onze openingsuren naar een C&A filiaal.

Waar kan ik pakket retourneren?

Je kunt je pakket op verschillende manieren retour sturen:

  1. Meegeven aan de bezorger. Zorg dat je een verzendlabel voor retour op je pakket hebt geplakt, en dat er geen andere labels zichtbaar zijn.
  2. Afgeven bij een PostNL-punt of pakketautomaat in jouw buurt.

Hoeveel ton CO2 heeft C&A wereldwijd bespaard door duurzamere viscose in te kopen en te produceren?

116.000 ton CO2 uitstoot minder en 1 miljard m3 water bespaard in 2018: C&A laat de voortgang zien in het Global Sustainability Report 2018: De inkoop van duurzamer katoen en viscose heeft in 2018 geleid tot 116.000 ton minder CO2-uitstoot (mtCO2e).