Wat betekent Green Goblin?

Wat betekent Green Goblin?

De Green Goblin is een fictieve superschurk uit de strips van Marvel Comics, en een van de grootste vijanden van Spider-Man. Bedacht door Stan Lee en Steve Ditko. Hij verscheen voor het eerst in Amazing Spider-Man #14 (Juli 1964). In totaal hebben verschillende personen het alter ego van de Green Goblin aangenomen.

Wie is de vriend van Spider-Man?

Harry is de zoon van de originele Green Goblin, Norman Osborn. In de eerste Spider-Man strips was hij tevens de beste vriend van Peter Parker, maar dat Peter Spider-Man was wist hij niet.

Wie is het vriendje van Zendaya?

Zendaya is de oceaan overgestoken om haar vriendje Tom Holland te kunnen bezoeken in Londen. Dat blijkt uit foto’s die de paparazzi de afgelopen dagen van de tortelduifjes hebben weten te maken.

Wie speelt Green Goblin?

Jorma TacconeSpider-Man: Into the Spider-Verse
Neil RossSpider-ManSteven BlumThe Spectacular Spider-ManRino RomanoSpider-Man UnlimitedSamuel VincentMarvel Superheld Avonturen (shorts)
Green Goblin/Ingesproken door

Wie speelt Harry Osborn?

Matt LanterUltimate Spider-Man
Gary ImhoffSpider-ManIan ZieringSpider-Man: The New Animated SeriesMax MittelmanMarvel’s Spider-ManJames Arnold TaylorThe Spectacular Spider-Man
Harry Osborn/Ingesproken door

Hoeveel films zijn er van Spider-Man?

Volgorde van alle Spider-Man films en op welke streamingdiensten je ze online kunt kijken

Volgorde Titel Jaar
1 Spider-Man: Into the Spider-Verse 2018
2 Spider-Man 2002
3 Spider-Man 2 2004
4 Spider-Man 3 2007

Met wie heeft Tom Holland verkering?

Speciaal voor de ‘Tomdaya’ fans, een overzicht van de hoogtepunten in hun relatie. Het is een glorieus jaar geweest voor Spider-Man fans.