Wat betekent Digital Crown?

Wat betekent Digital Crown?

De Digital Crown is het kleine ronde knopje aan de zijkant van de Apple Watch, vergelijkbaar met de draaiknop op gewone mechanische horloges. Deze draaiknop kun je echter niet uittrekken zoals op veel mechanische horloges, maar je kunt er wel aan draaien en indrukken.

Kan Apple Watch se onder water?

Is mijn Apple Watch waterdicht? Uw Apple Watch is waterbestendig, maar niet waterdicht. * U kunt bijvoorbeeld uw Apple Watch dragen en gebruiken tijdens trainingen (blootstelling aan zweet is geen probleem), in de regen en wanneer u uw handen wast.

Kan een Apple Watch tegen chloor?

Vanaf Apple Watch Series 3 zijn deze slimme horloges waterdicht tot 50 meter onder water (WR50M). Je mag de Watch dus volledig onderdompelen in water. Tijdens zwemmen in zee of in een zwembad of onder de douche houd je Apple Watch dus gerust om. Er kan wel water in de smartwatch komen via de ingebouwde luidspreker.

Wat is waterslot Iwatch?

Wanneer het waterslot is ingeschakeld, reageert uw Apple Watch Series 2 of nieuwer niet op aanraking van het scherm. Dit voorkomt dat er onbedoeld iets wordt ingevoerd terwijl u in het water bent. Wanneer u het waterslot uitschakelt, verwijdert de Watch al het water dat in de luidspreker is achtergebleven.

Wat is de Crown van een horloge?

De draaibare, centrale wijzerplaat geeft de seconden aan. Deze wijzer kan m.b.v. de kroon worden gedraaid om het horloge gelijk te zetten met een tijdsignaal.

Wat is Crown omhoog?

Klokkijken zonder anderen te storen De functie heet Activeer bij Crown omhoog en is te vinden in de instellingen van de Watch-app. Je draait voorzichtig de Digital Crown omhoog, zonder dat je je pols hoeft op te tillen. Naarmate je verder draait zal het scherm steeds helderder worden.

Hoe zwemmen met Apple Watch?

Zwemmen met uw Apple Watch

  1. Open de Work-out-app.
  2. Scrol naar ‘Zwembad’ of ‘Open water’.
  3. Tik om de work-out te starten of tik op de knop ‘Meer’
  4. Voor ‘Zwembad’ draait u aan de Digital Crown om de zwembadlengte in te stellen.
  5. Wacht tot het aftellen van drie seconden is voltooid.

Is een smartwatch waterdicht?

Voor de Android gebruikers is de Samsung Galaxy Watch 3 een perfecte keuze voor een waterdicht smartwatch. De Samsung Galaxy watch 3 heeft 5ATM en dit is wat zorgt dat je ermee kan zwemmen tot wel 50 meter diep kan, maar dit betekend niet dat je het moet gebruiken voor duiken.

Kan een Apple Watch op Android?

Je kunt een Apple Watch dus niet volledig gebruiken met een Android device. Er is ook geen app in de Play Store die de Apple Watch ondersteund. In basis is het dus niet aan te raden om een Apple Watch met je Android telefoon te gebruiken. Die combinatie werkt in principe niet.

Kan je met Apple Watch 6 zwemmen?

Hou er rekening mee dat de Apple Watch niet geschikt is voor onderdompeling in diep water of activiteiten waarbij sprake is van hoge watersnelheden, zoals waterskiën. Je kan alleen zwemmen in een zwembad of open water, zoals in zee of in een meer.

Waar zit Digital Crown?

De Digital Crown (of digitale kroon) is het draaiwieltje aan de zijkant van je Apple Watch. Je gebruikt het om de Apple Watch te bedienen.