Waarom kan ik sommige YouTube filmpjes niet afspelen?

Waarom kan ik sommige YouTube filmpjes niet afspelen?

Zet de mobiele internetverbinding uit en weer aan. Wis het cachegeheugen van de YouTube-app. Verwijder de YouTube-app en installeer deze opnieuw. Update naar de nieuwste versie van de YouTube-app.

Wat kan je vertellen over YouTube?

YouTube is een website die je kunt gebruiken om filmpjes van anderen te kijken en filmpjes te plaatsen. Zo kun je de videoclips van jouw favoriete muzieknummers bekijken op YouTube, maar is het ook mogelijk om zelf filmpjes op de website te zetten.

Wat is leuk op YouTube voor kinderen?

De 10 YouTube kanalen voor kinderen die zeker veilig zijn

  1. Nijntje tv.
  2. Dikkie Dik.
  3. Het Zandkasteel.
  4. Peppa Pig Nederlands – Officiële Kanaal.
  5. WildBrain International.
  6. National Geographic Junior.
  7. Het Klokhuis.
  8. Animal Planet.

Kan geen video’s afspelen?

Als u de instellingen voor het afspelen van video’s wilt openen, selecteert u de knop Start en typt u Instellingen. Selecteer Instellingen > Apps > Video afspelen.

Hoe YouTube video’s offline bekijken?

Met YouTube Go bekijk je je favoriete YouTube-video’s offline. YouTube Go laat je offline YouTube-video’s kijken, en gaat zuiniger om met je mobiele data. De app is vanaf nu beschikbaar in meer dan 130 landen, maar werkt ook in Nederland.

Waar slaat YouTube video’s op?

Gedownloade video’s openen Al je downloads staan op het tabblad Downloads. Als je ze wilt bekijken, moet je bij YouTube Go ingelogd zijn met het Google-account dat je hebt gebruikt om de video’s te downloaden. Je gedownloade video’s vind je ook in de galerij of bestandsbeheerder van je apparaat.

Waarom kan ik geen filmpje downloaden?

Als het niet lukt om foto’s, video’s of spraakberichten te downloaden of verzenden, controleer het volgende: Je telefoon heeft een actieve internetverbinding met een sterk signaal. Probeer een webpagina te laden om dit te controleren. De datum en tijd op je telefoon zijn juist ingesteld.

Kan je YouTube filmpjes downloaden?

Hoe download ik video’s van YouTube naar mijn computer? Je kunt video’s downloaden die je al hebt geüpload. Als je de video niet zelf hebt geüpload, kun je deze niet opslaan op een computer. Je kunt video’s uit de YouTube-app alleen downloaden naar je mobiele apparaat.