Waarom een naambadge?

Waarom een naambadge?

Bestelt u naambadges voor uw medewerkers, dan profiteert u van de volgende voordelen: Uw medewerkers zien er extra professioneel uit. Uw medewerkers zijn duidelijk herkenbaar. Uw medewerkers hebben een uniforme uitstraling.

Wat staat er op een badge?

Een badge heeft onder andere een naam, een beschrijving en criteria. Het is goed om te weten welke informatie waar hoort. Als je niet oppast, schrijf je uiteindelijk de zelfde zin op drie verschillende manieren op.

Hoe weet je of Tolbadge nog werkt?

Levensduur batterij van de tolbadge Wil je zeker weten dat jouw tolbadge goed werkt voordat je op reis gaat? In geselecteerde ANWB winkels kun je de batterij van de tolbadge laten testen en bij testpunten van Mango Mobilités in Frankrijk. Binnen enkele seconden is duidelijk of de tolbadge nog goed werkt.

Waar moet je naamplaatje?

Om te bepalen aan welke kant u uw naambadge moet dragen, hanteert u de volgende regels: Werkt u in een winkel? Dan draagt u uw naambadge links. Alleen als het gebruikelijk is om al uw klanten de hand te schudden, bijvoorbeeld omdat u in een high-end winkel werkt, draagt u de naambadge rechts.

Is een naambordje verplicht?

Ondanks dat het voor veel mensen en bedrijven wenselijk is, is het hebben van een naambordje in Nederland niet verplicht. De eigenaar die hinder ondervindt moet of de pakketjes weigeren of zo’n mooie sticker regelen.

Wat zet je op een naambordje?

Essentieel zijn de achternamen van de hoofdbewoners. Als het om verschillende hoofdbewoners gaat, vermeldt u de betreffende namen: Smit, Jansen, Bakker enzovoort. Initialen van de voornamen zijn facultatief. Als iedereen achter de voordeur dezelfde naam heeft, dan alleen die naam zonder initialen: Smit.

Welke naam eerst op naambordje?

1] Op vrijwel alle naambordjes staat alleen de naam van de man, of in het geval van twee namen: de naam van de man eerst (“Dave & Melissa”). 2] Tegenwoordig staan steeds vaker ook de kinderen op de naambordjes. In chique wijken Margot, Pim, Daan of Jelle. In het dorp Dennis, Nathalie, Angela of Esmee.