Waar vind ik het voertuigidentificatienummer VIN?

Waar vind ik het voertuigidentificatienummer VIN?

Het Voertuig Identificatie Nummer (VIN) wordt ook PIN, framenummer, chassisnummer, productienummer, Schleppernummer, Fahrzeugnummer of vehicle registration genoemd. Het vormt de unieke identiteit van uw voertuig en vindt u op de constructieplaat (typeplaat) van uw voertuig.

Wat is het VIN nummer van mijn auto?

Het nummer bestaat uit 17 karakters, zowel letters als cijfers. Om het nummer aan het voertuig te koppelen, wordt het gegraveerd op het frame van de auto. In Nederland is het chassisnummer ook gekoppeld aan het kentekenbewijs. Daarom kunt u het nummer ook terug vinden op uw kentekenbewijs of kentekencard.

Welke Vinmaat?

Vinmaat

36-38 Extra small
38-40 Small
40-43 Medium(regular)
41-43 Medium/large
43-45 Large

Wat kun je met een voertuigidentificatienummer?

Elke auto heeft een unieke identificatiecode die in het chassis van het voertuig gegraveerd staat. Dit zogenaamde chassisnummer (of in het Engels “Vehicle Identification Number”) kan gebruikt worden om allerlei informatie over een voertuig te vinden. In Nederland is het chassisnummer gekoppeld aan het kentekenbewijs.

Is het VIN nummer hetzelfde als het chassisnummer?

Het chassisnummer is een voertuig identificatie nummer (VIN), uniek voor het voertuig. Het VIN bestaat uit letters en cijfers voor een auto. Bij een auto staat het VIN op het chassis van een auto. Daarom wordt het VIN bij een auto het chassisnummer genoemd.

Wat zegt een VIN nummer?

Welke vinnen op surfboard?

losse boards zullen betere drive hebben als ze een stijvere, grote fin hebben met meer sweep. Stijvere boards kun je daarentegen speelvoller maken door er een flexibelere fin in te zetten met minder sweep. Surfboards met wijde tails vragen vaak om een grotere vin.

Welke vin bij welk zeil?

Zeilmaat: Hoe groter je surfzeil hoe groter de vin. Ook dit heeft met de noodzakelijke lift te maken van de vin bij lichtere omstandigheden. Zwaardere windsurfers mogen grotere vinnen onder hun surfboard schroeven. De grotere vin geeft meer lift waardoor het surfboard gemakkelijker uit het water komt.

Wat is een compleet kentekenbewijs?

Onderdelen kentekenbewijs: voertuigbewijs, tenaamstellingsbewijs & overschrijvingsbewijs…

Wat kan je doen met een chassisnummer?

Via een chassisnummer of een VIN nummer kunt u de schadehistorie, het autoverleden en de eigenarenhistorie van de auto natrekken en zo weet u of de auto die u op het oog hebt een slimme koop is!