Waar plastic tafellaken kopen?

Waar plastic tafellaken kopen?

Bij TafelzeilOnline.com vind je een breed assortiment als het gaat om plastic tafelkleden. Je hebt onder meer de keuze uit verschillende kleuren tafelkleden, doorzichtig tafelzeil, plastic tafelkleden of een fraai Mexicaans tafelzeil.

Wat is PVC tafelkleed?

Een tafelzeil is een waterdicht en afwasbaar tafelkleed dat is gemaakt van plastic (pvc). De bovenkant van een tafelzeil is glad, je ziet dus geen stofstructuur zoals bij een stoffen tafelkleed wel het geval is. Als je met je hand over een tafelzeil strijkt voelt dit ook echt aan als een dun laagje plastic.

Wat is Dunicel?

Het tafelkleed is gemaakt van Dunisilk®, een uniek materiaal gebaseerd op tissues met daarop een laagje plastic, waardoor het afneembaar en herbuikbaar is. Het is van hoogwaardige kwaliteit, voelt zacht aan en valt mooi over de tafel.

Hoe breed is tafelzeil?

De meeste tafelzeilen zijn 140 cm breed. Een tafel van 80 tot 120 cm breed is dus perfect voor deze afmeting. De lengte is naar keuze per 50 cm. Is je tafel dus 200 cm lang dan kun je kiezen voor een lengte van 250 cm.

Kan je een Tafelbeschermer wassen?

Tafelbeschermer is te reinigen met vaatdoek en detergent. Het is tevens wasbaar op 30°C fijn wasgoed,geen wasverzachter, niet droogzwieren en laag toerental. Het wassen van een tafelbeschermer is niet vlug nodig en U moet dan rekening houden met een krimppercentage van +/- 3%.

Hoeveel centimeter moet een tafelkleed overhangen?

Het tafellaken 15 cm overhangt rondom en je hebt een ronde tafel van 150 cm doorsnede. Dan tel je 2x de overhang bij de doorsnede (de middenlijn) op. Voor een tafel van 150 cm doorsnede zou dat een tafellaken zijn van 180 cm rond (diameter 180 cm). Het tafellaken 20 cm rondom overhangt en je tafelbladmaat is 100×200.

Wat is Dunisoft?

Onze nieuwe Bio Dunisoft®-servetten en de nieuwe Bio Dunicel®-placemats zijn gemaakt van fossielvrije en volledig hernieuwbare materialen. De kers op de taart? Ze worden geleverd in innovatieve, plasticvrije verpakkingen. Recyclebaar, als papier of karton.

Wat is Evolin?

Tafelkleed gemaakt van Evolin. Evolin heeft de look en feel van textiel. Het is een exclusief materiaal; zijdezacht met een mooie embossing.

Hoeveel moet tafelzeil overhangen?

Voor een tafel van 150 cm doorsnede zou dat een tafellaken zijn van 180 cm rond (diameter 180 cm). Het tafellaken 20 cm rondom overhangt en je tafelbladmaat is 100×200. Dan tel je 2x de overhang bij de breedte op en 2x de overhang bij de lengte op. Voor een tafel van 100×200 zou dat een tafellaken zijn van 140×240.