Waar moet je klikken op AirPods?

Waar moet je klikken op AirPods?

Audio bedienen met uw AirPods Pro of AirPods (3e generatie) Druk op de druksensor op de steel van een AirPod om audio af te spelen en te pauzeren. Druk opnieuw om het afspelen te hervatten. Druk tweemaal op de druksensor om vooruit te springen. Druk driemaal op de druksensor om terug te springen.

Hoe werkt AirPods 3?

Zodra je de case van de oordopjes voor het eerst opent en in de buurt houdt van een iPhone, verschijnt een speciaal scherm waarmee je kunt bevestigen dat je de oortjes wilt koppelen. Vervolgens maken de oortjes automatisch verbinding met andere apparaten waarop je bent ingelogd met hetzelfde Apple ID.

Hoe zet ik AirPods harder?

Het volume op je AirPods wijzigen

  1. Activeer Siri en zeg iets als “Zet het volume lager”.
  2. Gebruik een van de volumeknoppen aan de zijkant van de iPhone.
  3. Sleep de volumeschuifknop in de afspeelregelaars van een app.
  4. Open het bedieningspaneel en sleep de volumeschuifknop.
  5. Sleep de volumeschuifknop in het toegangsscherm.

Waarom zijn mijn AirPods zo zacht?

Als je AirPods te zacht klinken, is de eerste stap natuurlijk om te kijken of het geluidsvolume misschien heel laag staat. Ook is het goed om te kijken of er überhaupt verbinding is met je AirPods. Hoor je helemaal niets, probeer dan eens een andere app, bijvoorbeeld Spotify.

Hoe spoel je door met AirPods?

Pas onder Dubbel tikken op AirPod de opties aan In plaats van het vorige of volgende nummer, spoel je terug of vooruit in de aflevering. Handig om commercials over te slaan.

Wat is automatische Oordetectie?

De AirPods kunnen detecteren wanneer je de oortjes ook echt in je oren hebt, en op basis daarvan bijvoorbeeld de audio pauzeren als er wordt vastgesteld dat ze beiden uit je oren zijn. Deze automatische oordetectie kun je ook onder Instellingen aan- en uitzetten.

Hoe AirPods bedienen?

AirPods bedienen door te tikken De AirPods hebben geen eigen afstandsbediening, omdat ze volledig draadloos zijn. Toch kun je enkele functies gebruiken door simpelweg twee keer op een AirPod te tikken. Je hebt allerlei keuzes, bijvoorbeeld voor Siri of het kiezen van een volgend nummer.

Hoe laad je AirPods 3 op?

Uw AirPods opladen Laad uw MagSafe-oplaadcase of draadloze oplaadcase op met een Qi-gecertificeerde oplaadmat. Zorg ervoor dat u de case op de oplader plaatst met het statuslampje naar boven en de klep gesloten. Het statuslampje geeft nu als het goed is gedurende acht seconden het huidige batterijniveau weer.

Hoe AirPods luider zetten?

Audio bedienen met uw AirPods Pro of AirPods (3e generatie) Druk tweemaal op de druksensor om vooruit te springen. Druk driemaal op de druksensor om terug te springen. Om het volume te verhogen of verlagen, zegt u “Hé, Siri”, en vervolgens iets als “Zet het volume luider” of “Zet het volume zachter”.

Hoe maak je je AirPods luider?

Het volume regelen met je AirPods

  1. Open de Instellingen van je iPhone of iPad.
  2. Ga naar Bluethooth en selecteer je verbonden AirPods (eerst verbinden dus!)
  3. Kies bij de optie ‘Dubbel tikken op AirPods’ voor ‘Siri’.
  4. Dubbel tik op de gekozen AirPod en vraag Siri het volume harder of zachter te zetten.