Waar kun je je scooter verkopen?

Waar kun je je scooter verkopen?

Je kunt op veel manieren je scooter verkopen. Voor welke manier je kiest hangt af van wat je belangrijk vindt….Hieronder staan de meest gebruikelijke manieren.

  • 2.1 Verkoop aan bekenden of familie.
  • 2.2 Marktplaats.
  • 2.3 Inruil dealer.
  • 2.4 Social media.
  • 2.5 Ikwilvanmijnscooteraf.nl.

Wie koopt scooters op?

Inkoop en inruilen van jouw scooter. Scootergoods koopt uw (schade-)scooter in! Wij zijn RDW erkend en kunnen uw scooter direct vrijwaren. Wij halen de scooter bij u op en betalen direct contant uit.

Hoe werkt een scooter verkopen?

Stappenplan voor het overschrijven van een scooter Het overschrijven van een scooter gaat als volgt in zijn werk: Vraag de benodigde documenten op bij de verkoper. Neem deze documenten inclusief een geldig legitimatiebewijs mee naar een kentekenloket, een PostNL-locatie, een RDW keuringsstation of een RDW balie.

Hoe kom ik van mijn scooter af?

Je kunt je oude brom- of snorfiets inclusief het kentekenbewijs inleveren bij één van de bij onze aangesloten inleverpunten of demontagebedrijven. Als het kentekenbewijs of de tenaamstellingscode ontbreekt is het alleen mogelijk om hem bij een demontagebedrijf in te leveren.

Wat kan ik krijgen voor mijn scooter?

Via ikwilvanmijnscooteraf.nl bereik je een groot netwerk van scooterdealers en inkopers. Je krijgt dus meteen een goed beeld van de dagwaarde van jouw scooter. Kijk ook zelf rond op andere sites waar vergelijkbare modellen worden aangeboden. Kijk daarbij ook naar de kilometerstand, bouwjaar en gebruik.

Hoe kom je van je scooter af?

Wat heb je nodig bij het verkopen van een scooter?

het originele tenaamstellingsbewijs (Deel IB) en. het overschrijvingsbewijs óf. het kentekenbewijs op creditcardformaat (kentekencard) met de tenaamstellingscode. een geldig legitimatiebewijs.

Hoe werkt een scooter overschrijven?

Voor het overschrijven van een scooter ga je samen met de (ver)koper naar een Kentekenloket. Er zijn maar liefst 750 loketten in Nederland, er is dus altijd wel een loket in de buurt. Een medewerker van het Kentekenloket zet de scooter vervolgens op naam van de nieuwe eigenaar en regelt een tenaamstellingscode.