Waar kan ik zien hoelang mijn theorie nog geldig is?

Waar kan ik zien hoelang mijn theorie nog geldig is?

Het theoriecertificaat voor de categorieën auto, motor en bromfiets is 1 jaar en 6 maanden geldig. De geldigheid start op de dag waarop je bent geslaagd voor je theorie-examen. Bijvoorbeeld: Je bent geslaagd op 9 januari 2021. Dan is je resultaat geldig tot en met 8 juli 2022.

Kunnen CBR examens doorgaan?

Omdat de theorie- en praktijkexamens, toetsen, rijtesten en cursussen van het CBR zijn aangemerkt als essentiële dienstverlening kunnen deze doorgaan. Op vrijdag 26 november heeft het kabinet nieuwe coronamaatregelen aangekondigd. Gelukkig kunnen alle examens, toetsen, rijtesten en cursussen doorgaan bij het CBR.

Is theorie langer geldig?

Het CBR heeft de geldigheid van het behaalde theorie-examen verlengd tot vier maanden. Leerlingen waarvan het certificaat verloopt per januari 2022, hebben nog tot mei de tijd om hun praktijkexamen te halen. Dit is waarschijnlijk het gevolg van de verwachte oplopende wachttijden voor praktijkexamens.

Hoelang is je theorie geldig Corona?

Omdat de kandidaten onevenredig gedupeerd zouden worden, heeft verkeersminister Van Nieuwenhuizen besloten dat de geldigheidsduur van het theorie examen wordt verlengd. Alle theorie examens waarvan de geldigheidsduur verstreken is tussen 16 maart en 1 juni 2020, blijven nu geldig tot 1 december 2020.

Waar kan ik mijn theorie certificaat vinden?

Ik ben mijn theoriecertificaat kwijt, heb ik een duplicaat nodig?

  • Log in op Mijn CBR.
  • Ga naar Mijn dossier.
  • Je vindt het uitslagformulier bij Resultaten.

Hoe lang blijft CBR dicht?

In lijn met het kabinetsbesluit annuleert het CBR tot en met tenminste 28 april alle theorie- en praktijkexamens, tussentijdse toetsen, rijtesten en cursussen (alcohol en verantwoord rijgedrag). Dit geldt ook voor alle beroepsexamens en de registratie van nascholingscursussen (code 95).

Is CBR theorie-examen open?

Met de versoepelingen van de coronamaatregelen die het kabinet onlangs aankondigde, kan ook het CBR vanaf 25 februari de weg naar normaal inzetten. Dat betekent dat we weer teruggaan naar steeds vollere theoriezalen.

Hoe kan ik mijn theorie examen verlengen?

Wanneer u op of tussen 1 december 2020 t/m 31 juli 2021 gestart bent of start met het afleggen van uw theorie-examens: de termijn voor het behalen van uw theorie-examens is verlengd met de periode vanaf de laatste dag van de maand waarop u gestart bent met uw theorie-examens t/m 31 juli 2021.

Kan je theorie examen verlengen?

De verlenging van de geldigheid van het theorie examen geldt onder meer voor het auto theorie examen, motor, bromfiets, vrachtauto, bus, T-rijbewijs en het motorexamen voertuigbeheersing. Dit is een zogenaamde coulanceregeling die vanaf 1 mei tot voorlopig het einde van 2021 zal gaan lopen.

Hoelang wordt theorie verlengd?

Goed nieuws voor theorie examen kandidaten De nieuwe regeling is geldig voor mensen van wie het rijbewijs is verlopen of zal verlopen tussen 1 september 2020 en 30 juni 2021.

Wat na 2 keer niet geslaagd theoretisch rijexamen?

Als u 2 keer niet geslaagd bent, moet u een theorieopleiding van 12 uur volgen in een erkende rijschool (PDF bestand opent in nieuw venster). Na die theorielessen krijgt u een getuigschrift van de rijschool. Dat moet u afgeven in het examencentrum als u voor de derde keer het theorie-examen aflegt.

Hoeveel fouten theorie examen 2021?

Het onderdeel gevaarherkenning bestaat uit 25 vragen, hiervan moet je 13 of meer vragen goed beantwoorden. Het onderdeel kennis bestaat uit 12 vragen, hiervan moet je 10 of meer vragen goed beantwoorden. Het onderdeel inzicht bestaat uit 28 vragen, hiervan moet je 25 of meer vragen goed beantwoorden.

Hoe lang is mijn theorie geldig Corona?

Goed nieuws voor kandidaten die voor de lockdown hun theorie examen auto of andere theorie examen al hebben behaald, maar nog niet het praktijkexamen hebben kunnen doen. De geldigheid van het theorie examen ligt altijd op anderhalf jaar na het behalen van het examen, maar inmiddels wordt de geldigheidsduur verlengd.