Kan je Tinder per maand betalen?

Kan je Tinder per maand betalen?

Tinder Gold Tinder Gold is uiteraard de meest exclusieve versie van de datingapp. Hiervoor betaal je maandelijks 12,91 euro als je een jaarabonnement neemt. Voor een half jaar kost Tinder Gold je 19,16 euro per maand. Eén maand kost tot slot 30,99 euro.

Is Tinder Gold Maandelijks opzegbaar?

Opmerking: je kunt je abonnement op elk moment beëindigen om te voorkomen dat er nog kosten in rekening worden gebracht.

Kan je Tinder gratis gebruiken?

Tinder is gratis beschikbaar in de App Store en Google Play Store, of ga naar Tinder.com om Tinder voor web te gebruiken.

Wat kan je met gratis Tinder?

Tinder Paspoort gebruiken; locatie aanpassen en overal ter wereld swipen. Onbeperkt likes uitdelen. Vijf Super Likes per dag. 1 gratis Tinder Boost per maand.

Lees ook:   Hoe lang is nieuw rijbewijs geldig?

Hoe wordt Tinder afgeschreven?

Als je je hebt geabonneerd via de optie Directe betaling met creditcard: Open de Tinder-app voor Android. Tik op het profielpictogram. Selecteer Betaalrekening beheren.

Hoe werkt Tinder abonnement?

Je kunt ook kiezen voor een halfjaar abonnement van €20,- en een jaarabonnement van €30,-. Tinder Gold is de duurste abonnementsvorm. Bij dit abonnement betaal je voor 1 maand €32,99. Voor een half jaar betaal je € 124,- in totaal en je betaalt € 165,- voor een heel jaar.

Kan Tinder gold niet opzeggen?

Open de Tinder-app voor Android….Als je bent geabonneerd met je Google Play Store-account:

  • Ga naar play.google.com.
  • Controleer of je bent ingelogd op het juiste Google-account.
  • Klik aan de linkerkant op Mijn abonnementen.
  • Selecteer het abonnement dat je wilt opzeggen.
  • Klik op Beheren en dan op Abonnement opzeggen.

Wat is het verschil tussen Tinder Plus en Gold?

Updates voor de voordelen van Tinder-abonnementen Tinder Plus® biedt geen gratis Super Likes of een gratis maandelijkse Boost meer. Tinder Gold™ biedt 5 Super Likes per week in plaats van 5 Super Likes per dag.

Lees ook:   Hoe werkt IP webcam?

Waarom kost Tinder geld?

“Door de verslavende werking die achter het swipen en het succes van het hebben van een match zit, gaan gebruikers uiteindelijk betalen om te blijven swipen. Je krijgt bij een match een dopamineshotje, een boost voor je ego”, zegt de onderzoekster.

Wat is het verschil tussen Tinder en Tinder plus?

Het eerste abonnement dat Tinder introduceerde was het ‘Tinder Plus abonnement’. Met dat abonnement krijg je heel wat extra features. Je kan in de eerste plaats onbeperkt mensen naar rechts (de kant van het hartje) swipen en zal dus nooit de boodschap krijgen dat je likes op zijn.