Kan je switch spellen uitlenen?

Kan je switch spellen uitlenen?

Op Xbox en PlayStation is het zo dat zolang iemand op je primaire console speelt (dus ook na het wisselen), dat iedereen van die games kan genieten. Op de Switch geldt dat dus ook, maar alleen bij je thuis.

Wat is een switch account?

Met een Nintendo-account krijg je toegang tot bepaalde functies op de Nintendo Switch, zoals toegang tot de Nintendo eShop, de Nintendo Switch Online lidmaatschapservice en het My Nintendo beloningenprogramma.

Hoe werkt Nintendo Switch Family?

Wanneer een lid van een familiegroep een familielidmaatschap van Nintendo Switch Online koopt, is de Nintendo Switch Online-dienst beschikbaar voor alle leden van de familiegroep. Elke familiegroep heeft één beheerder. De beheerder is de enige die leden kan toevoegen aan of verwijderen uit de familiegroep.

Kan je Nintendo Switch games kopieren?

Software verplaatsen tussen uw switch en SD-kaart Selecteer Gegevens verplaatsen tussen systeem / microSD-kaart. Kies welke games en apps u wilt verplaatsen en selecteer vervolgens OK om de overdracht te starten.

Wat kun je allemaal doen met Nintendo Switch?

Met Nintendo Switch Online krijg je toegang tot een hele reeks voordelen. Zo kun je online gamen*, back-ups maken van je opgeslagen gegevens**, gebruikmaken van een constant groeiende collectie NES- en Super NES-games en nog veel meer. Ook is er een lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket.

Heb je een Nintendo-account nodig?

Een Nintendo-account heb je nodig om nieuwe Nintendo-diensten zoals My Nintendo te kunnen gebruiken, en om in de Nintendo eShop downloadgames voor de Nintendo 3DS of de Wii U te kopen op een pc of smartphone.

Hoe koppel je 2 Nintendo Switch?

Nee. We kunnen niet twee verschillende Nintendo-accounts samenvoegen tot één account. Je kunt maximaal acht Nintendo-accounts koppelen aan een Nintendo Switch-systeem. Gekochte games kunnen door iedereen worden gespeeld op het actieve Nintendo Switch-systeem voor je Nintendo-account.

Wat kun je met Nintendo Family?

In een Nintendo-account familiegroep kunnen maximaal acht Nintendo-account gebruikers zich bij elkaar voegen in één groep. Een familiegroep kan bestaan uit: Een beheerdersaccount als hoofd van de groep. Algemene Nintendo-accounts.

Heb je Nintendo Switch Online nodig voor Fortnite?

Ultimate. Sommige games, zoals bijvoorbeeld Fortnite, kunnen online worden gespeeld zonder Nintendo Switch Online-lidmaatschap.