Kan je met de scooter in de trein?

Kan je met de scooter in de trein?

Een fiets mag mee, tenzij hij een verbrandingsmotor heeft, een bromfiets mag niet mee.

Hoe kun je het beste een scooter vervoeren?

Neem een paar trek/span banden mee en zet hem met het voorwiel in de rechterhoek. Vervolgends zet je hem zo ver mogenlijk diagonaal in de kar. Voor en achterwiel vastzetten met spanbanden, Stuur vastzetten met spanbanden. En eventueel ook nog bij de handgrepen achter.

Hoe duur is Go scooter?

Voordeel Go Sharing: Zonder pakket kosten de Go Sharing deelscooters €0,29 per minuut, maar met een pakket wordt het huren een stuk goedkoper. Hoe groter het pakket, hoe goedkoper je per minuut kan rijden. De prijzen zijn met pakket: €0,27, €0,25 of zelfs €0,23 per minuut.

Hoeveel Go scooters in Nederland?

Per april 2021 is GO Sharing in ruim 30 Nederlandse regio’s actief en is het buiten Nederland gestart in België (Antwerpen & Brussel), Duitsland (Saarbrücken), Oostenrijk (Wenen), Turkije (Istanbul) en Italië (Rome, Turijn, Milaan & Florence. Het bedrijf heeft meer dan 10.000 deelscooters tot zijn beschikking.

Hoe duur is parkeren Go scooter?

Buiten servicegebied Hier mag je wel rijden, maar de huur mag hier niet beëindigd worden. Tijdelijk parkeren kan wel, dit kost €0,10 per minuut.

Hoeveel kost parkeren Go scooter?

Hoeveel kost het gebruik van een GO Sharing scooter? Een registratie en het reserveren van een scooter zijn gratis, de gebruiker betaalt vanaf het moment dat de scooter start. Per minuut rijden zonder een abonnement kost €0.29 per minuut, parkeren kost €0.05 per minuut.

Hoe ver Go scooter?

Het maximale bereik van een volgeladen scooter is per aanbieder verschillend. Grofweg geldt dat je met een deelscooter van GO Sharing 70 kilometer haalt, met fexyl 80 kilometer en met Check 100 kilometer.

Hoeveel Go scooters in Den Haag?

Op zijn oude dag beheert hij een paar dagen per week de bewaakte fietsen- en scooterstalling op het Scheveningse Zwarte Pad. Den Haag telt rond de 1300 elektrische deelscooters van bedrijven Felyx, Check en Go Sharing.