Kan je bij dual sim 1 simkaart uitschakelen?

Kan je bij dual sim 1 simkaart uitschakelen?

Druk op Verbindingen. Druk op SIM-kaartbeheer. Druk op de gewenste simkaart. Druk op de indicator om het gebruik van de simkaart in of uit te schakelen.

Hoe werk je met 2 simkaarten?

Het activeren van een dual sim telefoon is heel makkelijk: je stopt de twee simkaarten in de telefoon zoals je gewend bent bij één simkaart en vervolgens zet je de telefoon aan. De twee simkaarten worden dan tegelijkertijd aangemeld op het netwerk. Vanaf dat moment ben je bereikbaar op beide nummers.

Hoe kan je simkaart verwisselen tussen verschillende telefoons?

Je kunt in dit geval gewoon dezelfde simkaart gebruiken en deze verwisselen tussen de verschillende telefoons, door de simkaart uit de ene telefoon te halen en in de andere te stoppen. Je simkaart verwisselen kan trouwens alleen als beide telefoons simlock-vrij zijn. Tegenwoordig zijn de meeste modellen simlock-vrij, sowieso alle smartphones.

Kan ik twee simkaarten gebruiken?

Het is inderdaad mogelijk om twee simkaarten met hetzelfde telefoonnummer te gebruiken maar of dit handig is, is een tweede vraag. Je kunt de simkaarten namelijk nooit tegelijk gebruiken. januari 20, 2017 in Algemeen 4 Reacties.

Kan je 2 simkaarten gebruiken met hetzelfde nummer?

Wil je 2 gsm’s gebruiken met hetzelfde nummer? Ga naar een verkooppunt om 2 simkaarten aan te vragen en de betalende optie ProxiDuo te activeren. De simkaarten hoeven niet hetzelfde formaat te hebben. Je kunt dus bijvoorbeeld een gewone simkaart en een microsimkaart aanvragen. Deze optie is enkel beschikbaar als je alleen een gsm-abonnement hebt.

Wat is een telefoon met dual sim?

Dit woord verklapt het eigenlijk al: een telefoon met dual sim is een telefoon waar twee simkaarten tegelijk in kunnen. Een dual sim telefoon ziet er qua design hetzelfde uit als een smartphone met ruimte voor één simkaart.