Kan GraviTrax Pro op GraviTrax?

Kan GraviTrax Pro op GraviTrax?

De GraviTrax Pro Starterset Vertical is ook te combineren met alle eerdere Gravitrax sets, wat een baan natuurlijk nog spectaculairder kan maken.

Wat zit er in GraviTrax XXL?

De gravitrax xxl starterset is de set om te starten. Deze set bevat namelijk ook een aantal uitbreiding (action) onderdelen zoals een looping. Deze set bevat ook ruim voldoende bouwblokken om een leuke baan te maken. Naast de handleiding zit er ook een boek bij met voorbeelden om verschillende banen te maken.

Hoe werkt GraviTrax?

GraviTrax is een kogelbaansysteem. In de volksmond noem je dit ook wel een knikkerbaan. Feitelijk maak je gebruik van de wetten van de zwaartekracht. Je creëert een geheel eigen parcours waarbij de kogels (knikkers) met behulp van de zwaartekracht maar ook middels magnetisme en kinetica naar de finish rollen.

Wie heeft GraviTrax bedacht?

>> GraviTrax direct bestellen….Annemarie Brouwer.

Informatie
Leeftijd 8-99
Aantal spelers 1-4
Uitgever Ravensburger
Speelduur 10-40 minuten

Is GraviTrax leuk?

Met Gravitrax bouw je leukste en mooiste knikkerbaan van zeer stevige kwaliteit, vol uitdaging. Met het GraviTrax kogelbaan systeem kan je je eigen kogelbaanwereld bouwen. Gebruik de diverse bouwelementen om een parcours vol actie te maken en je kogels naar de finish te brengen.

Welke set GraviTrax?

Begin altijd met de Startersset; daarin zitten meer dan 120 elementen die je nodig hebt om banen te gaan bouwen. Daar ben je wel even zoet mee en kan je even mee vooruit. Is het een succes, of is je kind al wat ouder en toe aan meer uitdaging, zijn ook de uitbreidingssets een aanrader.

Wat zit er in de GraviTrax starterset?

De inhoud van de GraviTrax starterset De GraviTrax starterset bestaat uit 4 vloerplaten, 18 stukken rails, 12 kleine hoogteblokken, 40 grote hoogte blokken, 6 kogels, 1 start, 21 bochten, 4 basisblokjes, 1 finish, 1 finishladder, 3 kruisingen, een magnetisch kanon en nog een aantal speciale bouwelementen!

Wat zit er in de Gravitrax starterset?

Welke set Gravitrax?

Hoe lang bestaat Gravitrax?

In 2018 kwam de Gravitrax starterset op de markt, gevolgd door vele uitbreidingen. Dit jaar is het de beurt aan de GraviTrax Pro Starterset Vertical waarmee je verticaal kunt bouwen!

Is Gravitrax leuk?

Welke leeftijd GraviTrax?

Je kan je eigen creativiteit testen door gewoon te gaan bouwen, maar je kunt ook gebruik maken van opdrachten en bouwschema’s. En als je de smaak te pakken hebt kun je de kogelbaan uitbreiden met diverse uitbreidingssets. De GraviTrax starterset is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar oud.