Hoeveel kost PRP behandeling?

Hoeveel kost PRP behandeling?

PRP-haarbehandeling kosten en prijzen

Behandeling Prijs Actie
PRP haar-behandeling 1 maal € 299,- € 199,-
PRP haar-behandeling pakket 3 maal € 749,-
PRP haar-behandeling pakket 4 maal € 999,-

Hoe lang duurt PRP behandeling?

Door een hoge concentratie aan bloedplaatjes (en dus groeifactoren) in te spuiten wordt de collageenaanmaak, doorbloeding en gezonde weefselgroei in het lichaam gestimuleerd, met een natuurlijk huidverbeteringsproces en celgroei tot gevolg. Eén behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Hoe vaak PRP behandeling?

Nadat bij bloed bij je is afgenomen en dit is gecentrifugeerd, wordt het PRP door middel van hele kleine injecties (micro-injecties) in de hoofdhuid gebracht op de plekken waar jouw haar uitvalt of dunner wordt. In de meeste gevallen adviseren wij 4 opeenvolgende behandelingen met een tussenpauze van minimaal 2 weken.

Hoe lang pijn na PRP behandeling?

Tot op heden zijn geen ernstige complicaties of nevenwerkingen met PRP beschreven. Zoals hogervermeld kan er na de behandeling wel een tijdelijke toename van pijn en stijfheid optreden door de lokale ontstekingsreactie na de inspuiting. Deze pijn kan tot 3 weken aanhouden, maar zal steeds spontaan verbeteren.

Wat is het verschil tussen mesotherapie en XL hair?

XL Hair is een nieuwe behandelmethode middels mesotherapie voor mannen en vrouwen tegen haarverlies. De behandeling zorgt voor extra stimulatie van de haargroei in bestaande haarfollikels. Dunner wordend haar kan aangepakt worden met XL Hair, wat dikker en steviger haar oplevert.

Wat is PRP infiltratie?

PRP staat voor PLATELET RICH PLASMA: bloedplasma met een rijke concentratie aan bloedplaatjes. Dit plasma wordt bekomen na een bloedafname bij de patiënt zelf, het betreft dus lichaamseigen plasma waardoor afweerreacties/allergische reacties niet mogelijk zijn.

Wat is Plasmatherapie?

Middels een plasma behandeling is het mogelijk om beginnende en gevorderde tekenen van huidveroudering in het gezicht blijvend te verwijderen. De huid ondergaat hierbij een diepgaand, natuurlijk verjongingsproces wat vaak al met één behandeling het gewenste resultaat geeft.

Is mesotherapie goed?

Resultaat mesotherapie Naast het aanvullen van de lichaamseigen stoffen, zorgt mesotherapie ook voor stimulering van de stofwisseling en het op gang brengen van de bloedcirculatie. Dit komt ten goede aan de kwaliteit van de huidcellen, waardoor de huid weer gaat stralen.