Hoe werkt plaknotities op Mac?

Hoe werkt plaknotities op Mac?

Plaknotities open je vanuit het Dock of de Finder. Je kunt ook gewoon binnen MacOS zoeken (cmd + spatie) naar ‘Plaknotities’….1. Plak een notitie vast in beeld

  1. Open Plaknotities;
  2. Maak een nieuwe notitie aan of klik op een bestaande;
  3. Klik boven in de menubalk op ‘Notitie’;
  4. Kies ‘Zwevend venster’.

Hoe maak je Post Its?

Maak vijf kolommen op het Post-it® Super Sticky Dry Erase product en schrijf in deze volgorde de volgende koppen boven de kolommen: Verhaal, Takenlijst, In behandeling, Ter verificatie en Klaar. Maak vervolgens een lijst van alle functies en kenmerken die aan jouw project moeten worden toegevoegd.

Wat zijn memoblaadjes?

Memoblaadjes zijn onmisbare artikelen op kantoor. Een memoblaadje is een velletje papier met meestal een klevend stukje aan de bovenkant. Het klevende stukje aan de bovenkant zorgt ervoor dat je het gemakkelijk op elk gewenst voorwerp kunt plakken.

Waar worden Sticky Notes opgeslagen?

Sticky Notes zijn opgeslagen in Outlook.com samen met uw e-mail, agenda-items en contactpersonen. Sticky Notes kan samen met andere Outlook-items worden geëxporteerd. Meer informatie over het gebruik van Outlook.com voor het exporteren van uw Sticky Notes.

Hoe post-it gebruiken?

Om jezelf georganiseerd te houden, markeer je belangrijke hoofdstukken in je schrift met Post-it® Tabs, zodat je onmiddellijk het juiste hoofdstuk kunt vinden. En bij studieboeken kun je Post-it® Markeerstroken gebruiken om aantekeningen te maken die je gemakkelijk kunt terugvinden, zonder op de pagina’s te schrijven.

Waarom post-it geel?

De uiteindelijke bedenker van de gele Post-it-velletjes was Art Fry. Het verhaal gaat dat Fry gefrustreerd was over de boekenleggers die steeds uit zijn koorboek vielen. In een moment van ‘eureka’ zou hij op het idee zijn gekomen om Silvers zelfklevende middel te gebruiken om een betrouwbare boekenlegger te maken.