Hoe werkt My SolarEdge?

Hoe werkt My SolarEdge?

mySolarEdge maakt ondersteuning op afstand mogelijk, zelfs aan klanten wiens systemen nog niet verbonden zijn met de SolarEdge monitoring service. Systeemeigenaren zonder monitoring account kunnen de app onafhankelijk downloaden en zich aanmelden om hun omvormerstatus te bekijken en kritische systeeminformatie te zien.

Wat is virtuele layout?

De virtuele layout van een PV-systeem geeft in één oogopslag de daadwerkelijke locatie van elke omvormer en optimizer in het systeem. Door het virtueel weergeven van elk systeemonderdeel wordt performance monitoring en het opsporen en oplossen van problemen op locatie sneller en makkelijker.

Hoe werkt Smappee?

Als Smappee op de stroomkabel een elektrische melodie detecteert die overeenstemt met wat de Switch hoort, dan zorgt Smappee ervoor dat zijn NILM het toestel leert herkennen. Daarna kun je de Smappee Switch loskoppelen en gebruiken om een ander toestel te detecteren.

Wat kost Smappee Infinity?

Productgamma

Artikelcode Beschrijving Prijs
I1-VAC-1 Smappee Powerbox – Spanningsmeting € 121,00
I1-GW-2 Smappee Wifi-Connect Communicatie-interface € 121,00
I1-IAC-1 Smappee CT-Hub – Aansluiting Stroomtransfo € 90,75
I1-IAC-2 Smappee Solid-Core 3-fasige Stroomtransfo € 121,00

Hoe verbind ik mijn SolarEdge met wifi?

Stappenplan Solaredge – Wifi instellen Open de Solaredge monitoring app. Klik vervolgens op “omvormer communicatie”. Hier kan een ander Wifi netwerk gekozen worden. Scan de QR-code aan de rechterkant van de omvormer.

Hoe kan ik inloggen op SolarEdge?

Log in op de app met behulp van uw bestaande gebruikersnaam en wachtwoord voor SolarEdge monitoring. Als u uw inloggegevens bent vergeten, neem dan contact op met uw installateur.

Hoeveel kost Smappee?

Voor thuisgebruikers zijn er geen abonnementskosten verbonden aan het Gebruik van Smappee. De enige kost is de éénmalige aankoop van het toestel. De app en alle volgende updates zijn gratis.

Hoe maak ik mijn digitale meter slim?

Hoewel de digitale meter voor elektriciteit vaak de naam ‘slimme meter’ krijgt, is het ding op zich niet slim. Daartoe zijn extra apps of toestellen vereist, die je helpen om je energieverbruik op te volgen en de mogelijkheid bieden om andere toestellen aan te sturen.

Wat is Smappee Infinity?

Smappee Infinity is een modulaire oplossing voor energiemonitoring die je makkelijk in bestaande en nieuwe installaties kunt integreren. Dankzij het modulaire ontwerp van de Smappee Infinity kun je via CT Hubs extra CT’s toevoegen.

Wat kost een Smappee?