Hoe werkt LoungeKey?

Hoe werkt LoungeKey?

Met ‘LoungeKey’ hebt u onbeperkt toegang tot lounges van luchtvaartmaatschappijen in een van de duizend deelnemende luchthavens. (De kaarthouder krijgt één gratis toegang per jaar; daarna is de toegang betalend. Medereizigers betalen altijd).

Welke lounge Schiphol?

Er zijn twee KLM Crown-lounges op Schiphol. Lounge 25 ligt in het Schengen-gebied, op de tweede verdieping van Lounge 1 tegenover de D-pier. Deze lounge is geopend van 06.00 tot 22.00. De ingang voor Lounge 52 voor intercontinentale passagiers vind je ook op de tweede verdieping op de Holland Boulevard’.

Welke lounges met Mastercard Black?

Met uw Mastercard Black bent u welkom in 1000 VIP Lounges op grote vliegvelden in meer dan 75 landen. Een van de vele extra’s van de Mastercard Black, speciaal voor u.

Hoeveel lounges zijn er in de vertrekhal op Schiphol?

Dan kan je terecht in onze lounges. Hier kan je prettig werken, even uitrusten, lekker eten en drinken of shoppen bij diverse winkels. Maak kennis met de Privium ClubLounge en Airside Lounge, de shopping lounges 1-4 en de lounges van de luchtvaartmaatschappijen.

Wat kost Schiphol Lounge?

Toegang tegen betaling Alle passagiers hebben tegen betaling toegang tot onze Crown Lounges. U betaalt EUR 50 voor toegang tot de Schengen Crown Lounge of EUR 65 voor de Non-Schengen Crown Lounge.

Hoeveel pieren heeft Schiphol?

Er zijn een groot aantal plekken die de gateplanners in kunnen zetten. Schiphol heeft namelijk acht pieren: de B-, C-, D-, E-, F-, G en H/M-pier. Pieren zijn de in- en uitgangen waaraan de vliegtuigen ‘parkeren’ en waar je als reiziger via de brug in het vliegtuig stapt.

Hoeveel banen levert Schiphol op?

De activiteiten op en rond Schiphol zijn een belangrijke motor voor de werkgelegenheid en de Nederlandse economie. Op Schiphol zijn ongeveer 500 bedrijven gevestigd. Ze bieden gezamenlijk werk aan zo’n 65.000 medewerkers. Als we de werkgelegenheid in de regio meetellen, is Schiphol goed voor zo’n 300.000 banen.