Hoe ver kan een prive jet vliegen?

Hoe ver kan een privé jet vliegen?

Middelgrote privé vliegtuigen bieden meer luxe, comfort, snelheid en service, en hebben ruimte voor maximaal 12 passagiers met een bereik van 9.250 kilometer.

Wat verdient een prive piloot?

Het aanvangssalaris van een Piloten e.d. bedraag meestal tussen de € 2.648 en € 3.982 bruto per maand. Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de € 3.144 en € 4.871 per maand bij een werkweek van 38 uur.

Wat kost een privé jet huren?

Hoeveel kost een privéjet?

Vliegtuigklasse Passagiers Geschatte prijs per uur
Super middelgrote jets 8 – 10 $ 5,500
Grote jets 10 – 16 $ 7,500
Ultra Long Range-jets 12 – 16 $ 10,000
VIP-lijnvliegtuigen 16 – 50 $ 18,000

Hoeveel uur mag een piloot vliegen per week?

Het dagelijkse werk op de lange afstanden is in de regel één vlucht per dag. Soms, wanneer de maximale vliegdiensttijd dit toelaat, met maximaal twee korte extra tra- jecten. De werktijd kan bij meer bemanningsleden (drie piloten) naar 18 uur normale arbeidsduur gaan, en in uitzonderingsgevallen tot 21 uur.

Wat is een privé vliegtuig?

Een privé vliegtuig is een perfecte oplossing voor mensen die veel zakelijke vluchten maken. Even naar een meeting in Londen, een conferentie bijwonen in Rome, of meerdere keren per jaar naar de vestiging in Kraków.

Wat is een privévliegtuig huren?

Een groot pluspunt als het gaat om een privévliegtuig huren, is het comfort. In uw eigen privéjet heeft u geen last van andere passagiers. U kunt dus ongestoord werken, lezen of slapen, en komt uitgerust en goed voorbereid aan op de plaats van bestemming.

Waarom vliegen bij Dutch Aviation partners?

Leer je vliegen bij Dutch Aviation Partners, dan bespaar je behoorlijk wat kosten: dankzij ons voordelige opleidingsconcept (link naar PPL-kosten/het voordeel van Dutch Aviation Partner) haal je bij ons je PPL-brevet vanaf 12.802,- euro. Schud je dit bedrag niet zomaar even uit je mouw?